Angliában dicsérik az ex-NB I-es sztárt

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 15. 18:59
A Győri ETO-ban negyven NB I-es meccsen 15 gólig jutott Tarmo Kinket dicsérik Angliában. A 24 éves észt támadó egy szezont követően, idén nyáron hagyta el Magyarországot a másodosztályú Middlesbrough kedvéért, hogy kedden este két góljával sikerhez segítse csapatát.


Gordon Strachan nem győzi méltatni játékosát a Middlesbrough Burnley felett aratott 2-1-es győzelmét követően. A Celtic egykori menedzsere azért is boldog, mert csapata hátrányból állt fel.

"Tudtuk, hogy jó játékos, ezért igazoltuk le - kezdte a szakember. - Március óta figyeltük, képben voltunk vele kapcsolatban. Érzékeny fiú, akinek időre van szüksége a beilleszkedéshez, de tehetséges és gólképes."

Még jó, ezzel mentette meg Starchant a 42-szeres észt válogatott, korábbi győri csillag: a 75. percben beszállt, aztán előbb a 79. percben lőtt a bal alsóba 23 méterről, majd a 92. percben hasonló távolságból leadott szabadrúgása talált a hálóba.

A hazaiak hat kör után a 17. helyen állnak a 24 csapatos bajnokságban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Championship: Buzsákyék verték Fülöpéket
A Buzsáky Ákost a 36. perctől foglalkoztató Queens Park Rangers sima, 3-0-s győzelmet aratott a Fülöp Mártonnal a kapujában kezdő Ipswich ellen az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában. Priskin Tamás a...
Tovább a teljes cikkhez »
 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu