Angliába hívják a francia bajnok csatárt

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 6. 18:30
A Premier League két patinás klubja, a Liverpool és az Arsenal is élénken érdeklődik a Marseille szenegáli támadója, Mamadou Niang iránt – értesült a Metro.


Szerda este 1992 után ismét – immáron kilencedik alkalommal – lett francia bajnok az Olympique Marseille együttese, miután hazai pályán 3-1 arányban legyőzte a Rennes-t, így két fordulóval a bajnokság vége előtt behozhatatlan előnyre tett szert.

Szerda délután azonban hidegzuhanyként érte a hír a dél-francia együttes szimpatizánsait, hogy az együttes támadóját, Mamadou Niangot két angol nagyágyú, a Liverpool és az Arsenal is szeretné leigazolni.

Niang távozásának lehetőségét azonban nem szabad kész tényként kezelni, mert az idei szezonban eddig 16 gólt szerző szenegáli megszerzéséért úgy tűnik picit mélyebben a zsebükbe kellene nyúlniuk az angoloknak.

A Marseille ugyanis csak egy 14 millió eurós lelépési díj fejében lenne hajlandó megválni egyik legjobbjától. Az összeg azért is tűnhet túl soknak, mert a támadó már nem tartozik a fiatalabb generáció tagjai közé: tavaly októberben múlt 30 éves.

A Liverpoolhoz egyébként a gyengén teljesítő Ryan Babelért érkezhetne cserébe, míg az Ágyúsoknál a Bordeaux-tól szerződtetett Maruan Samahnak lehetne ideális társa a szenegáli.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
1992 után ismét bajnok a Marseille!
Két fordulóval a vége előtt behozhatatlan előnyre tett szert a Marseille a francia bajnoki tabella élén, miután 3-1-re verte a Rennes-t a Vélodrome-ban szerda este. Tizennyolc év után jutott ismét a csúcsra az OM....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu