Anelka váratlanul és azonnal visszavonul

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 22. 18:07
Csak két hónapja igazolt a West Bromwich Albion csapatába, és tért vissza a Premier League-be a francia Nicolas Anelka, csütörtökön azonban egy tréning után váratlanul bejelentette a klub edzői stábjának, hogy úgy döntött, ügynöke halála miatt azonnali hatállyal visszavonul, nem várja meg szerződése lejártát sem. A 34 éves játékos már elmondta, hogy nagy valószínűséggel a WBA-nál fogja befejezni a pályafutását, de valószínűleg nem így gondolta.


 

A Sky Sports News értesülései szerint Nicolas Anelka, a West Bromwich Albion francia csatára, Gera Zoltán csapattársa csütörtökön egy edzés után bejelentette a klubnak, hogy azonnali hatállyal visszavonul a profi futballtól.

A klub ugyanakkor ezt cáfolta, mondván szó sincs visszavonulásról, csak annyit közölt, hogy a 34 éves játékost teljesen lesújtotta egyik ügynöke, Eric Manasse halála. Emiatt valóban ki fogja hagyni csapata következő bajnoki mérkőzését az Everton ellen, mert a WBA a gyász miatt felmentette kötelezettségei alól.

Anelka egyébként a hírek szerint ma már nem is edzett együtt a kerettel. Az Arsenal és a Chelsea egykori sztárja júliusban igazolt a WBA-hoz, és egy éves szerződést írt alá. A szezonban csak egyetlen meccsen lépett pályára, a Southampton ellen.

A The Telegraph úgy tudja, semmiféle összetűzés nem volt a klub és a játékos között. Anelka esetleges visszavonulása miatt viszont Steve Clarke menedzsernek új csatárt kell szereznie az átigazolási időszak szeptember másodikai végéig.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Gera Zoltán csapattársa lesz Anelka
A Sky Sport saját forrására hivatkozva azt állítja, hogy Nicolas Anelka, a kínai Sanghaj Senhua francia csatára kétéves szerződést készül kötni a West Bromwich Albion csapatával, amelyben a magyar Gera Zoltán is játszik. A hírek...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Nicolas Anelka
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu