Anderson kidőlt, Giggs, Rio sem utazik

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 22. 12:58
Nagy a baj Andersonnál, aki térdére kapott egy rúgást a Crawley Town ellen az FA-kupa 5. fordulójában játszott meccsen. Időközben kiderült, Rio Ferdinand és Ryan Giggs sem utazott el a Manchester Uniteddel a Marseille-jel vívandó Bajnokok Ligája-találkozóra, amelyet így összesen heten hagynak ki.


A brazil középpályáson végzett friss vizsgálatok kimutatták, porckárosodást szenvedett, és bár a csapatnál remélik, elkerülhető a műtét, felépülése így is sokáig húzódhat, nagyjából április közepén térhet vissza.

Rajta és az Antonio Valencia, Owen Hargreaves Pak Dzsi-Szung, Michael Owen, Jonny Evans ötösön kívül azonban két további alapember sem lesz ott Marseille-ben. Rio Ferdinand és Ryan Giggs egyaránt otthon maradt, mindketten sérültek.

A hátvéd a február 5-ei Wolverhamptonnal vívott bajnokit megelőző bemelegítésen húzta meg vádliját, utóbbi távolmaradásának okáról Sir Alex Ferguson esti sajtótájékoztatóján számol be. A menedzser legalább Fabiót és Rafaelt magával tudta vinni Marseille-be...

A Vörös Ördögök szerdán 20:45-től lépnek pályára Franciaországban.

A MANCHESTER UNITED MARSEILLE-BE UTAZÓ KERETE:
Van der Sar, Kuszczak, Lindegaard - Vidics, O'Shea, Brown, Rafael, Fabio, Evra, Smalling; - Scholes, Gibson, Nani, Carrick, Fletcher, Bébé, Obertan, Tunnicliffe - Rooney, Berbatov, Hernandez, King.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu