Ancelotti álmatlan, de optimista

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 6. 16:16
Carlo Ancelotti nehezen hajtja álomra a fejét a Chelsea mélyrepülése miatt, de az állása miatt nem aggódik. A menedzser szerint a legkevésbé jött el annak az ideje, hogy bűnbakokat keressenek, inkább a kiútra kell rálelniük.


 

A Chelsea elmúlt hat bajnokijából mindösszesen egyet nyert, és az Everton elleni hazai döntetlen következtében lecsúszott a dobogó legalsó fokára. Carlo Ancelottit megviseli a sikertelenség.

„Nagyon rosszul alszom, de bízom a játékosaimban és saját magamban. Ugyanakkor természetesen látni kell: valami nincs rendben” – nyilatkozta a Kékek mestere.

„Együtt kell megtalálnunk az alagútból kivezető utat, és nem azt kell keresnünk, ki a bűnös. Általában az az első reakció ilyenkor, hogy valakinek a fejét követelik, de az nem megoldás semmire.”

Az olasz szakember elmondta, nem aggódik amiatt, hogy rövidesen elveszti az állását, és nem érez semmiféle bizonytalanságot ezzel kapcsolatban.

„A karrierem során többször is kerültem már gödörbe, de mindig sikerült kikászálódni onnan. Meggyőződésem, ezúttal sem lesz másként.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu