Amerika mentheti meg Cole-t Mourinhótól

Szerző: SHLétrehozva: 2013. december 1. 11:10
Ashley Cole helyzete egyre érdekesebb a Stamford Bridge-en, mert bár a Chelsea menedzsere, José Mourinho azt nyilatkozta, hogy a balhátvéd helye csak a 32 éves játékosra vár, mégis mellőzi őt, másoknak ad lehetőséget a poszton, és a hírek szerint minél hamarabb hozni is akar egy fiatalabb játékost a helyére. Az angol válogatott Cole azonban nem szeretné kihagyni a jövő nyári világbajnokságot, így könnyen lehet, hogy a rendszeres játéklehetőség miatt Amerikába igazol.


 

Ashley Cole nem sérült, mégis rendszeresen kimarad a Chelsea kezdőcsapatából, és José Mourinho inkább César Azpilicuetát játszatja a helyén, aki viszont eredetileg jobbátvéd, de kicsire nem ad a portugál mester.

Bár a tréner korábban azt mondta, hogy a poszt fenn van tartva Cole-nak, csak szeretné, ha megküzdene érte, a hírek szerint ennél nonyolultabb a helyzet, ugyanis januárban könnyen lehet, hogy igazol valakit a helyére.

Az elsődleges kiszemelt Fabio Coentro (Real Madrid), akinek ugyanaz az ügynöke, mint Mourinhónak, de Alberto Moreno (Sevilla) és Luke Shaw (Southampton) is a célkeresztben van. Ryan Bertrand helyzete viszont szinte reménytelen a Stamford Bridge-en.

A jelenlegi ellentmondásos helyzet viszont Ashley Cole-t is sürgeti, egyrészt mert decemberben már 33 éves lesz, és szerződése utolsó évébe lépett, másrészt a jövő nyári világbajnokság miatt rendszeres játéklehetőségre van szüksége, hogy számítson rá Roy Hodgson, aki nem volt elégedett a játékos németek ellen nyújtott játékával.

A megoldás most is Amerika lehet. Dave Kidd, a Sunday People újságírója úgy tudja, hogy a New York Red Bull és a Los Angeles Galaxy is szívesen leigazolná a 106-szoros angol válogatott Cole-t, aki 2006 óta 324 meccs játszott a Chelsea csapatában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Cole-t kipaterolhatják a Chelsea-től
Ashley Cole napjai meg vannak számlálva a Chelsea-nél, erre utal legalábbis, hogy José Mourinho mindenképp balhátvédet igazolna már a télen....
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Ashley Cole
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu