Cole-t kipaterolhatják a Chelsea-től

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 29. 10:29
Ashley Cole napjai meg vannak számlálva a Chelsea-nél, erre utal legalábbis, hogy José Mourinho mindenképp balhátvédet igazolna már a télen.


 

Az első számú kiszemelt Fábio Coentrao, akivel a megegyezést jelentősen könnyíti, hogy ugyanaz az ügynöke (Jorge Mendes), aki Mourinhóé is.

A portugál balbekk csak kiegészítő ember a Real Madridnál, Marcelo élvezi a vezetőedző bizalmát, és megfelelő ajánlat esetén nem gördítenének akadályt a távozása elé.

Coentraót a nyáron kis híján elvitte a Manchester United, az utolsó pillanatban azonban nem sikerült elintézni a papírügyeket, és a Bernabéuban ragadt.

A Kékek még a Sevillában szereplő Alberto Morenót és a Southamptonban futballozó Luke Shaw-t is figyelemmel kísérik – mindketten a jövő nagy ígéretei, sőt többek annál.

Cole bordasérülése miatt csak keveset játszott az elmúlt két hónapban, és amikor pályára lépett, akkor sem játszott a tőle megszokott színvonalon.

Szerződése ráadásul a nyáron lejár a Stamford Bridge-en, így könnyen elképzelhető, hogy az idény végén távozik a 33 éves játékos.

A helyén többnyire a jobb oldalról átvezényelt César Azpilicueta jutott szóhoz, Ryan Bertrandot ugyanis nem sokra tartja Mourinho, és szíve szerint a keretből is kihagyná.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu