Ajjjaj! Gera Zoli nagy bajban!

Szerző: SHLétrehozva: 2011. november 28. 12:55
A West Bromwich Albion hivatalos honlapja vezető hírében számol be a hétvégén megsérült Gera Zoltánról, pontosabban a magyar válogatott támadó állapotáról. A helyzet több, mint lesújtó.


 

Nem tudják megmondani az angolok, meddig kell oldalvonalon kívül maradnia Gera Zoltánnak. A futballista térde a Tottenham elleni szombati bajnoki 22. percében fordult ki, természetesen azonnal le is kellett cserélni a fájdalmában üvöltő játékost.

Akkor nem tűnt annyira súlyosnak a dolog, ám a röntgenfelvételek ezt sugallják, ez bizony egy sokkal komolyabb probléma. A héten tovább vizsgálják Gerát, hogy kiderítsék, pontosan mennyi időt kell kihagynia.

"Zoltán nagyszerűen tért vissza féléves bokasérüléséből három meccsel ezelőtt, pillanatok alatt bizonyította, miért tartjuk őt olyan nagyra. Még mindig nem tudjuk, mennyit kell kihagynia, de egy ideig biztosan le kell róla mondanunk. Kiesése nagy veszteség a számunkra. Imádkozunk és reménykedünk, hogy mihamarabb viszontlássuk őt - nyilatkozott Geráról menedzsere, Roy Hodgson.

Gera féléves bokasérülésből épült fel a hónap elején, s hamar kiderült, milyen jól megérti magát a szintén nyári igazolás Shane Longgal. A Bolton ellen volt egy gólpassza, s Mulumba találatában is benne volt a hétvégén, a Spurs ellen, ahol hiába szerzett vezetést csapata, végül sima, 3-1-es vereséget szenvedett.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu