"A vb még mindig többet ér a BL-nél"

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 20. 14:06
Roy Hodgson, Anglia szövetségi kapitánya szerint a játékosok szemében a labdarúgó-világbajnokság még mindig nagyobb presztízzsel rendelkezik az európai klubok legrangosabb kupasorozatánál, a Bajnokok Ligájánál.


 

Roy Hodgson szövetségi kapitány sikeres selejtezősorozaton van túl Angliával, mely már biztos résztvevője a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokságnak. A tapasztalt tréner úgy gondolja, hogy sok játékos pályájának ez a torna lesz a csúcsa, mert a vb presztízse még mindig felülmúlhatatlan.

"Ez lehet, hogy propagandának tűnik a Bajnokok Ligájával szemben, de szerintem biztos, hogy karrierje végén a legtöbb futballista, ha visszanéz a mögötte álló évekre, ezt mondaná, hogy a világbajnokság volt pályafutása legszebb pillanata."

"Nem sokan mondanák azt, hogy mondjuk a Bajnokok Ligája csoportkörében küzdeni volt  számukra az abszolút csúcs, mondjuk a Standard Liege ellen egy szerda este" - tette hozzá kissé ironikusan Hodgson, akinek egyébként ez a második válogatottja, amit kijuttat a vb-re, Svájccal 1994-ben már ott volt Amerikában.

Bár azt a 66 éves szakenber sem tudja, de ez alól nyilván kivételt képeznek a magyar csapatok játékosai, akiknek tényleg az a legnagyobb öröm, ha például egy El-főtáblára jutnak, világbajnokságban ugyanis nem nagyon gondolkodhatnak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Maradona: Messi a király, az ő vb-je jön
Megérkezett Itáliába az argentin futballnagyság Diego Armando Maradona, aki egy díjat vesz át pénteken Rómában, és lehet, hogy este kilátogat a Roma-Napoli rangadóra is, hogy megnézze mire megy a százszázalékos Farkasokkal...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
„Szalai évek óta mondta ezt Egervárinak”
Szalai Ádám régóta hangoztatta véleményét a magyar futballvalóságról Egervári Sándor kapitánynak, aki viszont megpróbálta ezt kiverni a fejekből, hogy megvalósítsa a csodát - mondta a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában a...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Szalai kifakadt: át vagyunk verve!
Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott támadója szerint a futballszerető embereket "itthon tíz-húsz éve átverik", ugyanis olyan célokat fogalmaznak meg, amelyek nem reálisak....
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: roy_hodgson
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu