A Valenciáé lehet a tél igazolása!

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 27. 16:38
Bombaüzletet kötött a Valencia, amely csütörtökön hivatalos oldalán jelentette be, hogy mindössze 1,25 millió euróért leigazolta a brazil labdarúgó-bajnokság 2010-es szezonjának gólkirályát, Jonas Goncalvest.


A Gremio 26 esztendős csatára reggel átesett a Mestallában a szükséges orvosi vizsgálatokon, és aláírta négy és fél évre szóló szerződését, amely egészen 2015-ig köti a Denevérekhez.

A spanyol bajnokság negyedik helyén álló klub valószínűleg boldogan fizette ki a dél-amerikai élvonal negyedik helyén álló együttesnek Goncalves kivásárlási árát, aki 33 mérkőzésen lépett pályára és 23 gólt lőtt az előző idényben.

„Mindig tiszteltem a Valenciát, büszke vagyok, hogy a csatlakozhattam az egyesülethez. Olyan játékosok futballoznak itt, mint Mata, Soldado és Aduriz, remélem hozzájárulok a sikerekhez és egyszer beírják nevemet a klub történelemkönyvébe" – lelkendezett az új igazolás.

A Valencia hatalmas üzletet csinált, hiszen ilyen olcsón egy ennyire kiemelkedő szezont záró futballistát nagyon ritkán csíphetnek el az átigazolási piacon. Innentől csak abban bízhat Unay Emery vezetőedző, hogy a csatár brazil formáját hozza tavaszra Európába.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu