A United 46 milliót ajánl Özilért

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 28. 11:52
Spanyol lapértesülések szerint a Manchester United klubrekordot jelentő 46 millió fontos ajánlatot készül tenni Mesut Özilért, a Real Madrid német válogatott középpályásáért, akinek Gareth Bale esetleges érkezése erősen gyengítheti pozícióját a Santiago Bernabéuban.


 

Mesut Özil feltűnően idegesen vonult be az öltözőbe a Real Madrid legutóbbi spanyol bajnoki meccsén, Granadában, amikor a 65. percben lecserélte őt Carlo Ancelotti vezetőedző. A hírek szerint Angliából az Arsenal és a Manchester United is komolyan érdeklődik iránta, utóbbi pedig megaajánlatra készül.

A spanyol AS információ szerint ugyanis a Vörös Ördögök 46 millió fontos ajánlattal fognak bekopogni a Santiago Bernabéu Stadionba a német középpályásért. Ez az összeg az Old Traffordon klubrekordot jelent, az eddigit Dimitar Berbatov tartja, akiért a klub 30,75 millió fontot adott ki 2008-ban.

A játékos iránt az Arsenal is élénken érdeklődik, de amellett, hogy Arsene Wengernek is hasonló nagyságrendű ajánlattal kellene előállnia, Özil heti 200 ezer fontos bérigénye is gondot jelenthet a francia menedzsernek.

A 24 éves játékos is reagált a hírekre, és csak annyit mondott, 2016-ig szól a szerződése, büszke, hogy a Real Madridban játszhat, és nem szándékozik sehova menni, minden csak a média spekulációja.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Casillas és Özil türelme fogyóban
A hírek szerint elhagyhatja a Real Madrid csapatát a kapus Iker Casillas és a középpályás Mesut Özil is, miután mindkettejük türelme fogyóban van. Az Arsenal ugyanakkor mindkettőjüket vinni akarja, így még az is lehet, hogy az...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Mesut Özil
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu