A szakíróknál nem Bale a PL Év Játékosa

Szerző: shLétrehozva: 2011. április 22. 10:24
VIDEÓ! Scott Parkert választotta a Labdarúgó Szakírók Szervezete (FWA) a Premier League legjobb játékosának 2011-ben - került nyilvánosságra pénteken.


Vasárnap a játékosok szavazatai (PFA) alapján Gareth Bale nyerte el az Év Játékosa címet, az újságíróknál azonban be kellett érnie a második hellyel. Ezzel nem tudta megismételni Wayne Rooney duplázását, aki tavaly mindkét elismerést begyűjtötte.

„Scott Parker egész szezonban kiegyensúlyozott, egyben kiemelkedő teljesítmény nyújtott a kiesés ellen küzdő West Ham United színeiben, játéka pedig behívót ért számára az angol válogatottba" – magyarázta a döntést a szervezet elnöke, Steve Bates.

„Meghatározó szereplője volt a Kalapácsosoknak, remélhetőleg profi hozzáállásáért cserébe a csapata megőrzi élvonalbeli tagságát az idény végén. Az utóbbi évek egyik legszorosabb szavazása volt, de Scott megérdemelten győzött" – tette hozzá az elöljáró.

Parker Liverpoolnak lőtt februári szép találata

A középpályás tavaly márciusi Chelsea-nek akasztott bombagólja

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Bale és Wilshere a legjobb
Gareth Bale-t az év játékosának, Jack Wilshere-t az év legjobb fiataljának választotta a Professzionális Labdarúgók Szövetsége (PFA). A szélvészgyors walesi szerint ennél fényesebb egyéni elismerésről nem is álmodhatott volna,...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu