A portugál szövetség kirúgta Queirozt!

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 10. 10:28
Betelt a pohár, megunta a portugál szövetség a labdarúgó-válogatott szenvedését és azonnali hatállyal menesztette posztjáról az egyébként is eltiltott Carlos Queiroz szövetségi kapitányt.


A szervezet szerdai ülésén napirendre került a szakember, aki egy hete súlyos, féléves eltiltást kapott hazájában, azután, hogy doppingellenőröket inzultált. A döntés senkit sem ért meglepetésként: kirúgták.

A kispad a tavalyi világbajnoki selejtezők idején is alaposan inogott alatta, hiszen az együttes éppen-éppen továbbjutott a „magyar csoportból" és ugyan a világbajnokságon a csoportkörben tűrhetően szerepelt, a spanyolok ellen hamar búcsúzott.

Queiroz posztja ezt még túlélte, de az Eb-selejtezőkön elért 4-4-es Ciprus elleni hazai döntetlen, majd a Norvégiában elszenvedett 1-0-s vereséget és eltiltását figyelembe véve nem is születhetett más döntés, mint menesztése.

Utódja egyelőre nincs, márpedig a luzitánok jobban teszik, ha sietnek, mert az október 8-ai dánok elleni hazai rangadón akár elúszhat az Euro2012-es szerelés is.

►A G-csoport eredményei, állása

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu