A pornózás a hátvéd nagy álma

Szerző: shLétrehozva: 2008. december 19. 10:45
Meglepő kijelentést tett a Victory című éjszakai műsorban Bruno Cirillo, a Reggina labdarúgócsapatának középhátvédje. A futballista ugyanis kifejtette, hogy számára nem az a legfontosabb, hogy a pályán legyen híres – ő legszívesebben a pornóiparban alkotna maradandót.


Bruno Cirillo nagy álma nem az volt, hogy olyan futballista legyen, mint Zinedine Zidane, vagy Ronaldo. Nem, ő egy teljesen más „munkakörben” szeretett volna elismert valaki lenni, és könnyen lehet, hogy pályafutása végeztével ez meg is történik.

A Reggina futballistája ugyanis egy televíziós műsorban kifejtette, az ő nagy álma, hogy filmekben szerepeljen. Azok közül is a tizennyolc éven felülieknek forgatottban.

Az Inter egykori védője kitért Antonio Cassano vallomására is. A Sampdoria támadója ugyanis saját önéletrajzi könyvében azt írta, eddig 700 nővel bújt ágyba.

„Biztos vagyok benne, hogy ez nem igaz” – mondta Cirillo. – „Én nem dicsekedem ilyen számokkal, körülbelül húszra tehetem a velem lefekvő lányok számát.”

Cirillo esete nem az első lenne, amikor a futball és a pornózás találkozik egymással. A Nürnberg női labdarúgócsapatának középpályása, Eva Roob ugyanis nemrég végleg felhagyott a versenyszerű sporttal, és már csak a keményebb műfajban hódít.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu