A Monacónak a Spurs kapusa kell

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 13. 10:10
Francia sajtóinformációk szerint a nyáron alaposan erősítő, és bajnoki címre törő AS Monaco továbbra is figyeli a piacot annak ellenére, hogy az szeptember elején bezárt. Az első osztályba visszajutott gárda már csak egy kapust szeretne igazolni, de azt minél hamarabb, az első számú célpont pedig a Tottenham Hotspur francia válogatott hálóőre, Hugo Lloris.


 

A francia Le10Sport információi szerint az AS Monaco nincs megelégedve az argentin Sergio Romero leigazolásával, aki egy évre kölcsönbe érkezett az olasz Sampdoriától, és továbbra is stabil első számú hálóőrt keres.

A klub a lehető leghamarabb, azaz januárban, vagy legkésőbb a jövő nyáron szeretné orvosolni a problémát. A két fő jelölt két francia válogatott kapus, Hugo Lloris, a Tottenham Hotspur, és Steve Mandanda, az Olympique Marseille játékosa.

Utóbbit nyáron nem elengedte el az OM, már csak azért sem, mert ő a csapatkapitány, de szezon végén állítólag mehet. Viszont Mandandát is meg kell győznie Dmitrij Ribolovljevnek, a Monaco tulajdonosának, aki heti 80 ezer fontnál magasabb fizetést is hajlandó lenne megadni neki.

Ha ez az akció sikertelen lesz, akkor a klub mindent elkövet, hogy az 50-szeres francia válogatott Llorist visszacsábítsa a Ligue 1-be. A 26 éves kapus egy éve igazolt Londonba.

Címkék: hugo_lloris
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu