A Milan belement: Silva és Ibra távozhat

Szerző: SHLétrehozva: 2012. július 12. 12:52
A Milan elfogadta a Paris Saint-Germain ajánlatát, és immár csak Thiago Silván és Zlatan Ibrahimovicon múlik a megegyezés – írja a goal.com szakportál. A Rossoneriknek bevételre van szükségük, így viszont hogy fognak címeket nyerni?


 

Szerdán több sajtóorgánum arról számolt be, hogy a PSG kettős ajánlatot tett Silváért és Ibrahimovicért, amelyet a goal.com szerint el is fogadott a Milan.

A brazil hátvéd és a svéd csatár 60 millió euróért válthat klubot, és állítólag csupán rajtuk múlik, hogy valóban megszületik-e a megállapodás.

A Milan faragni szeretne a fizetésekre szánt összegből, és ezzel a húzással sokat spórolhatna: Zlatan 12, Silva pedig 6 millió eurót keres évente a San Siróban.

Utóbbi nemrégiben közel állt ahhoz, hogy a Parc des Princes-be szerződjön, de az üzlet az utolsó pillanatban meghiúsult az elnök, Silvio Berlusconi döntése nyomán.

A játékos maga is úgy nyilatkozott, örül, hogy nem igazol Franciaországba – ehhez képest könnyen előfordulhat, hogy mégis ott kell szerepelnie.

Sokat sejtet ugyanis, hogy Adriano Galliani, a milánóiak ügyvezetője a hét elején elmondta, a futballban bármi megtörténhet, és még senki sem tudja, milyen kerettel vágnak neki a következő szezonnak…

A védelem közepén komoly gondjai támadhatnak az előző bajnokság ezüstérmesének, egyelőre jelöltek sincsenek a pótlásra. A csatároknál azok legalább már vannak: Edin Dzeko, Carlos Tévez (mindkettő Manchester City), Andy Carroll (Liverpool) és Mattia Destro (Siena) neve merült fel.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu