A ManCity 95 millióért vinné Ronaldót

Szerző: SHLétrehozva: 2012. szeptember 4. 13:57
Az angol bajnoki címvédő Manchester City abszolút rekordot jelentő 95 millió fontot is hajlandó lenne kifizetni Cristiano Ronaldóért, aki a napokban jelezte, nem érzi jól magát a Real Madridnál. Sőt, a fizetését is megemelné.


 

Cristiano Ronaldo a múlt héten személyesen beszélt Florentino Pérezzel, a Real Madrid elnökével, és elmondta, hogy nem érzi jól magát a klubnál. A Granada elleni 3-0-ra negnyert meccsen ezért nem is ünnepelte góljait.

A hírre a Manchester City stábja azonnal összeült, hogy az Etihad Stadionba hozzák a 27 éves portugál sztárt, aki pedig előtte hat évig a városi rivális United sztárja volt.

A Daily Star információi szerint Cristiano Ronaldóért 95 millió fontot is hajlandó kifizetni a City vezetése, és jelenlegi, heti 250 ezer fontos fizetését is felemelnék. Ronaldóért nemcsak a játéktudása miatt adnának ennyi pénzt, hanem a kereskedelmi jogokért is.

Ronaldo a hírek szerint azért nem érzi magát jól a spanyol fővárosban, mert nincs ott a legjobban fizetett futballisták között a világon. "Szomorú vagyok. Ha nem ünneplek egy gólt, az azt jelenti, nem vagyok boldog. Szakmai oka van, a Real Madridnál tudják, miért nem érzem jól magamat."

Cristiano Ronaldo 2009-ben rekordot jelentő 80 millió fontért igazolt a Manchester Unitedből a Real Madrid csapatába, mellyel azóta bajnok és kupagyőztes lett.

A legjobban fizetett labdarúgók listája

1. Samuel Eto'o (kameruni, Anzsi Mahacskala): 20 millió euró/év
2. Zlatan Ibrahimovic (svéd, Paris Saint-Germain): 14,5 millió
3. Wayne Rooney (angol, Manchester United): 13,8 millió
4. Yaya Touré (elefántcsontparti, Manchester City): 13 millió
5. Serigo Agüero (argentin, Manchester City): 12,5
6. Didier Drogba (elefántcsontpart, Sanghaj Shenhua): 12 millió
7. Fernando Torres (spanyol, Chelsea): 10,8 millió
8. Darío Conca (argentin, Guangzhou): 10,6 millió
9. Lionel Messi (argentin, FC Barcelona): 10,5 millió
10. Cristiano Ronaldo (portugál, Real Madrid): 10 millió

Forrás: Marca

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ronaldo kiszeretett a Realból?!
Cristiano Ronaldo először megörvendeztette klubcsapatát, a Real Madridot duplájávál (Granada, 3-0) aztán leforrázta nyilatkozatával vasárnap. Azt mondta, boldogtalan a királyi gárdánál, de nem indokolt, a spanyol sajtó azóta...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
"Tudom, mi bántja Ronaldót"
Jorge Mendes, Cristiano Ronaldo menedzsere hivatalos közleményben reagált (az aranylabdás vasárnap este azt nyilatkozta, nem érzi jól magát a Real Madridnál):...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu