Ronaldo kiszeretett a Realból?!

Szerző: DTCSLétrehozva: 2012. szeptember 3. 16:31
Cristiano Ronaldo először megörvendeztette klubcsapatát, a Real Madridot duplájávál (Granada, 3-0) aztán leforrázta nyilatkozatával vasárnap. Azt mondta, boldogtalan a királyi gárdánál, de nem indokolt, a spanyol sajtó azóta találgatja mi áll a háttérben. Egyelőre csak annyi biztos, hogy CR7 Florentino Pérez irodájában járt szombaton...


Ronaldo volt a hős a Granada ellen, papírforma-győzelem született a Bernabéuban, így senki sem számított arra, hogy ribillióva zárul a hét, s kezdődik a következő a királyi gárda háza táján.

Bár, gyanús volt egy kicsit, hogy Ronaldo nem ünnepli a góljait, faarccal üdvözli a társakat a találatok után, amolyan "balotellis" stílusban (mellesleg Mourinho reakciója is érdekes volt az 1-0-ra, felhúzta a szemöldökét).

Az újságírók előtt, a mixed zone-ban aztán robbant a bomba, Ronaldo boldogtalan. El akar menni a Realból?

Íme a pontos idézet:

"Szomorú vagyok, és a klubnál tudják miért, ezért nem ünneplem a góljaimat. Ezek klubügyek. Nem mondhatok többet. Meglátjuk, mi lesz" - mondta Ronaldo, aki csak annyit tett hozzá, szó sincs arról, hogy azért lenne bús, mert nem ő lett az UEFA Év játékosa, és a Barca-csillag Andrés Iniesta elhalászta előle a díjat.

Akkor miért?

José de la Morena, a Real belső ügyeiben általában jól értesült Cadena Ser műsorvezetője új információkkal szolgált, elmondta, Ronaldo ügynökével, Jorge Mendesszel együtt a klubelnöknál járt szombaton (az általános igazgató José Angel Sánchez is jelen volt).

"Azt mondta, el akarja hagyni a Madridot. Nincs jóban a csapattársakkal, nem érzi, hogy mögötte állnak - mire Pérez és Sánchez kővé dermedt, hiszen szeptemberben mit lehet ezzel kezdeni?"

Apropó átigazolások, a francia és az orosz piac még nem zárt be, de állítólag nem futott be ajánlat Ronaldoóért, nem itt van elásva a kutya. "Ez érzelmi kérdés CR7 számára" - tette hozzá a sportriporter.


A spanyol sajtó találgatásai között két verzió tűnik hihetőnek:

Az egyik szerint tényleg nincs meg az összhang a társakkal az öltözőben, egyedül Coentraóval, aki pedig mindennel telebeszéli a fejét. Marcelóval alaposan megromlott a viszonya, amióta a brazil kijelentette, hogy Casillas éredemelné az Aranylabdát. Tény, hogy Marcelo nem ment oda a portugálhoz a góljánál, inkább Callejónnal örömködött.

A másik verzió szerint: Ronaldo és menedzsere taktikai hadjáratba kezdett a szerződéshosszabbítás érdekében. Ez bizony napirenden van, tavasszal már volt egy tárgyalási forduló, s bár még három év hátravan a zseni kontraktusából, az elmúlt szezonban mutatott szenzációs teljesítményére és a City érdeklődésére azért mutogathat (a manchesteriek korábban már jelezték, akár meg is dupláznák Ronaldo jelenlegi fizetését). A pletykák szerint egy szupersztárnak járó, "életre szóló" szerződést akar. A Real pozícióját egyébként nem könnyíti, hogy a spanyol liga egyik vonzereje - az Angliához képest jóval kedvezőbb adózási törvények - is a múlté.

Ronaldo jövő szombatig nem játszik a Madridban, addig akár rendezheti is a gondolatait, de a portugál válogatottban is csak akkor láthatjuk, ha felépül, a Granada ellen ugyanis kisebb sérülést szedett össze, sántikálva ment le a pályáról a 60. percben.

ÍGY ÜNNEPELTE GÓLJAIT RONALDO: AZAZ SEHOGY!

MOURINHO FELHÚZTA A SZEMÖLDÖKÉT CR7 GÓLJÁNÁL

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
"Tudom, mi bántja Ronaldót"
Jorge Mendes, Cristiano Ronaldo menedzsere hivatalos közleményben reagált (az aranylabdás vasárnap este azt nyilatkozta, nem érzi jól magát a Real Madridnál):...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu