A Man. City elejtette első zsákmányát!

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 2. 20:17
A Manchester City nem tétlenkedett, egy héttel a bajnokság befejezése után máris elkezdte az erősítést, és leigazolta Gareth Barryt az Aston Villától. A középpályás 12 millió fontért váltott csapatot, és öt évre kötelezte el magát az égszínkékekhez, heti 92 ezer fontos fizetésért. A labdarúgót sztárcsapatok egész sora üldözte, ennek ellenére úgy döntött, hogy a Premier League tizedik helyezettjénél folytatja pályafutását.


 


Gareth Barry kiemelt helyen szerepelt mind a Liverpool, mind az Arsenal nyári bevásárlólistáján, ám ő nem kért a Bajnokok Ligájában induló együttesekből, és inkább a Manchester Cityhez írt alá.

A középpálya szinte minden pontján kimagasló teljesítményre képes játékos ötéves kontraktusra kanyarította rá a nevét, heti 92 ezer fontért cserébe. A menedzser, Mark Hughes már régen kinézte magának a 28 esztendős ászt, ám a tárgyalások végére csak most tettek pontot.

A Man. City arab tulajdonosa 12 millió fontot szurkolt le Barryért, ami az átigazolási piac mai viszonyai között nem számít kirívóan magas összegnek egy ilyen minőséget képviselő futballistáért.

A középpályás eddig 29 alkalommal húzhatta magára az angol válogatott szerelését, és jelenleg is a Háromoroszlánosokkal készül a soron következő, Kazahsztán elleni világbajnoki selejtezőre. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu