„A Madrid kiölte belőlem a szenvedélyt”

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 23. 18:27
Julien Faubert-nek elege lett a Real Madridból, és amilyen gyorsan csak lehet, faképnél hagyná a királyi gárdát. A télen igazolt középpályás nem tudott beilleszkedni a csapatba, és úgy érzi, a klubon belül sokan őt tekintik az első számú felelősnek azért, hogy kisiklott a madridiak szerelvénye az előző szezonban.



Ha a Real Madrid nagy igazolásai kerülnek szóba, valószínűleg kevesen emlegetik Julien Faubert szerződtetését sikertörténetként. A West Hamtől a télen elcsábított francia középpályás pedig egyenesen rémálomként tekint vissza az elmúlt fél évre.

„Nem akarok még több időt elvesztegetni, és remélem, minél előbb visszanyerem a futball iránt érzett szenvedélyem, amelyet a Real Madrid kiölt belőlem” – nyilatkozta feldúltan a játékos.

„Soha senki nem árulta el, miért nem kapok lehetőséget a bizonyításra. Próbáltam türelmes lenni, de egy idő után tarthatatlanná vált ez az állapot.”

„Azt hiszem, sokan engem tartottak bűnbaknak a rossz szereplésért, de pályafutásom madridi fejezetét már lezártam magamban. Bízom benne, valahol máshol ismét megtalálom régi önmagam.”

Hogy Faubert mindent megtett-e azért, hogy számítsanak rá a blancóknál, az azért erősen kérdőjeles - a renitens francia bűnlajstromán igencsak sok rovátka áll. Ezek közül az egyik legkirívóbb az volt, amikor a csapat egyik mérkőzésén olyannyira elunta magát a kispadon ücsörögve, hogy inkább a szundikálás mellett döntött...
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu