A Madrid hadat üzent Cesc Barcájának

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 16. 18:48
A madridi játékosok az első felvonásból merítenek erőt, és képesnek tartják magukat, hogy a Nou Campban hódítsák el a Szuperkupát. Cesc Fabregas szerda késő este bemutatkozhat a Barcelonában, amelynek kapitánya sorozatban harmadszor emelheti magasba a trófeát.


 

SZUPERKUPA, VISSZAVÁGÓ:
BARCELONA-REAL MADRID - szerda, 23 óra
Barcelona, Nou Camp, vezeti: David Fernández Borbalán.
VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATOK
BARCELONA: Valdés - D. Alves, Piqué, Mascherano, Abidal - Xavi, Fabregas, Iniesta - A. Sánchez, Messi, Villa.
REAL MADRID: Casillas - S. Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo - X. Alonso, Khedira - Ronaldo, Özil, F. Coentrao - Benzema.


Az első mérkőzés 2-2-es eredménye a Barcelonára nézve volt hízelgő, a Real Madrid kis szerencsével és jobb összpontosítással előnyt csikarhatott volna ki.

Így azonban győznie kell a Nou Campban, netán 2-2-nél gólgazdagabb döntetlent kiharcolni – Karim Benzema rendületlenül bízik csapatában.

„Nagyon jó érzésem van. Sokkal jobbak voltunk a Bernabéuban, és tisztában vagyunk vele: ha tudásunk legjavát nyújtjuk, jó esélyünk van arra, hogy megnyerjük a Szuperkupát” – ütött meg pozitív hangot a francia.

A támadó nem kételkedik benne, nyílt meccs lesz a visszavágó, és a semleges szurkolók – a tavaszi összecsapásokkal ellentétben – jól szórakoznak majd.

Hasonlóképpen látja realos csapattársa, Xabi Alonso: „Kétség sem férhet hozzá, melyik volt a jobb csapat Madridban. Ugyanakkor semmi sincs lefutva, mi is kezdhetjük trófeával az idényt."

Ha a múltat nézzük, a Real Madrid helyzete nem reménytelen, hiszen legutóbb éppen a királyiak nyerték el a címet azt követően, hogy nem harcoltak ki előnyt a második meccsre (2008, Valencia ellen).

Arra, hogy hosszabbítás dönt, már kevesebb az esély, hiszen a Szuperkupa sorsa eddig mindannyiszor eldőlt a rendes játékidőben.

A Barcelona sorozatban harmadik sikeréért immár Cesc Fabregas is tehet: hétfői klubcseréje után szerdán már be is mutatkozhat kölyökkori csapatában, csupán Guardiola mesteren múlik, mennyi játéklehetőséghez jut a legnagyobb rivális ellen. 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu