"A Juve győzelme üzenet a többieknek"

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 11. 10:43
Andrea Pirlo, a Juventus veterán középpályása vasárnap elképesztő szabadrúgásgólt szerzett a Napoli ellen az olasz bajnokságban. A játékos szerint az egyik fő rivális elleni magabiztos, 3-0-s győzelem egyben üzenet is volt a többi csapatnak, hogy a címvédővel továbbra is számolni kell, hiszen hátrányuk már csak egy pont az éllovas AS Roma mögött.


 

A Juventus 3-0-ra győzte le a rivális Napolit az olasz bajnokság 12. fordulójában Fernando Llorente, Andrea Pirlo és Paul Pogba góljaival, és még belefért Angelo Ogbonna kiállítása is az utolsó tíz percre. Antonio Conte csapata már ott liheg az éllovas AS Roma nyakán a tabellán, hátránya pedig mindössze egyetlen pont.

"Nagyon örülök a gólomnak és a győzelemnek, mert ez egy üzenet volt a liga többi csapatának - mondta a szabadrúgásból gyönyörű és mértani pontosságú találatot szerző Pirlo. - Tovább csökkent a Roma előnye velünk szemben, pedig nagyszerűen kezdték a szezont. Nekünk viszont magunkra kell figyelnünk, mint most, és akkor mindig ez lesz az eredménye."

A Juve sorozatban negyedik bajnoki meccsét nyerte meg a Serie A-ban, miután két vereségbe is beleszaladt. "A Fiorentina és a Real Madrid elleni kudarcokra talán szükségünk is volt, még akkor is, ha szerintem nem voltunk rosszak Firenzében, és csak tíz, elég érdekes percünkbe került a meccs. Folytatjuk a munkát, a csapat pedig jól láthatóan szépen fejlődik."

Az első gól szerzője, Fernando Llorente minden Juve-szurkolót megnyugtatott, hogy bár jó ideig még nem találta meg a helyét a Serie A címvédőjénél, most már egyáltalán nem boldogtalan Torinóban, és remekül érzik egymást Carlos Tévezzel. "Nem véletlen, hogy ennyit javultam, keményen dolgozom érte" - mondta a Sky Sportsnak a spanyol csatár.

"Nagyon jól megy a játék Tévezzel, és boldog vagyok itt. A Roma döntetlenje miatt felcsillant az újabb remény, hogy csökkenthetjük a hátrányunkat a tabellán, a rivális és bajnokesélyes Napoli elleni győzelem pedig különösen fontos még akkor is, ha hosszú szezon van még előttünk."

JUVENTUS - NAPOLI GÓLÖSSZEFOGLALÓ:


Juventus 3-0 Napoli (All Goals) 10.11 ourmatch.net by ourmatch

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Juventus megmutatta, ki a címvédő
VIDEÓ! Villámgóllal nyitott, végig irányított, és két szépségdíjas találattal a hajrában mindent eldöntött a Juventus az olasz bajnokság vasárnap esti, torinói szuperrangadóján, a Napoli ellen, ezzel pedig feljött a listavezető...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu