A gólt fejelő kapus a szerencsét áldja

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 21. 13:01
Daniel Aranzubia nagyrészt a szerencsének tulajdonítja, hogy fejesgóljával megcsípett egy pontot a Deportivo Almeríában. A kapus elárulta, annak ellenére, hogy többször is feljött már szögletnél, külön sohasem gyakorol rá.


 

A Deportivo a sírból hozott vissza egy pontot Almeríában, és a segítség onnan jött, ahonnan a legkevésbé lehetett várni.

A La Coruna-i kapus, Daniel Aranzubia ugyanis előrement egy szögletnél a 94. percben, és – megelőzve kollégáját – a kapu közepébe bólintott.

A hősként ünnepelt hálóőr mégsem magát tömjénezi, hanem végtelenül szerényen a körülmények kedvező alakulására fogja a találatot.

„Az ilyen mozdulatokat sohasem gyakorolja azt ember, azt hiszem, ez szerencse kérdése. Szerencsére most jól sült el” – nyilatkozta Aranzubia a Cadena SER rádiócsatornának.

„Csak azt csináltam, amit a csapattársaim. Korábban is előfordult, hogy előrementem ilyen szituációkban, de sohasem találtam be. (Az edző, Miguel Ángel) Lotina boldog volt amiatt, hogy szereztem egy pontot a csapatnak.”

A Deportivót így is csupán három pont választja el a kiesőzónától, amelyben ottragadt a vasárnapi ellenfél Almería. 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu