A Cole-család gyalázza Rio Ferdinandot

Szerző: SHLétrehozva: 2012. december 11. 14:08
A Daily Mirror cikke szerint Matty és Sue Cole, a Chelsea-védő Ashley Cole testvére és édesanyja a Twitteren gúnyolta ki a pénzérmével megdobott Rio Ferdinandot.


 

"Annyira örülök, hogy Riót képen dobták, amikor meg szerette volna csókoni a címert a mezén - írta Matty Cole a Twitteren. - Pont a szemébe! Bearanyazta a napomat. Este mutatják majd az összefoglalóban, annyira vicces!"

Nem sokkal később a válogatott védő édesanyja, Sue is csatlakozott a beszélgetéshez. "Érmet kellene adni annak a szurkolónak, aki megdobta!" A nő a Daily Mirror megkeresésekor már tagadta, hogy ő bármit írt volna, szerinte ez más akciója volt, de az ő nevében.

Pedig később újra írt Matty Cole-nek, mikor Rio Ferdinand este az angol X-Faktor döntőjében szerepelt. "Nahát, Rio meghallgatáson van az X-Faktorban, csodálkozom rajta. Vajon látja is??????" Erre Matt is válaszolt valamit, de gyorsan ki is törölte.

A Cole-család és a Ferdinand-család közti szópárbaj John Terry rasszista ügyével kezdődött, mikor Ashley Cole kiállt védőtársa mellett, akit viszont éppen Rio Ferdinand öccse, Anton vádolt meg. Utána Rio a Twitteren "choc Ice"-nak nevezte Cole-t, azaz olyan embernek, aki kívülről fekete, de a lelke fehér.

A fent említett pénzbedobós incidens a vasárnapi manchesteri derbin történt, amikor egy hazai szurkoló megdobta Rio Ferdinandot, egy másik pedig a pályára rohant, és meg akarta támadni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A megdobott Rio megköszönte Hartnak
Rio Ferdinand a Manchester United védője köszönetet mondott Joe Hartnak, a City kapusának, mert a vasárnapi derbin megvédte őt a berohanó szurkolótól....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu