A megdobott Rio megköszönte Hartnak

Szerző: SHLétrehozva: 2012. december 10. 13:15
Rio Ferdinand a Manchester United védője köszönetet mondott Joe Hartnak, a City kapusának, mert a vasárnapi derbin megvédte őt a berohanó szurkolótól.


 

"Minden tiszteletem Joe Harté, hogy megvédett attól a pályára rohanó idiótától. Szeretem, ha a szurkolók cukkolják egymást, de ez volt az a pont, amikor már messzire mentek... nyugalom!" - írta Rio Ferdinand a Twitteren.

A vasárnapi manchesteri derbin Robin van Persie a 92. percben döntötte el a meccset egy szabadrúgásgóllal, az ünneplő Rio Ferdinandot pedig egy szurkoló a lelátóról megdobta egy pénzérmével, a védő szemöldöke fel is hasadt.

Ekkor futott be egy hazai drukker a pályára, és meg akarta támadni Ferdinandot, de Joe Hart, a hazaiak kapusa közbelépett, és eltolta onnan a berohanót (a 21 éves Matthew Stottot már le is tartózatták, és elnézést kért Fedinandtól).

A Manchester City közleményben kért elnézést Rio Ferdinandtól, és az Angol Labdarúgó Szövetséggel (FA) együtt nyomozást indít az ügyben, a klub pedig biztosan súlyos büntetést kap az incidensért.

"Ugyanez történt a Chelsea ellen, pénzérméket, öngyújtókat, és egy széket is a pályára dobtak. Mégis, senki nem csinált semmit. A mait pedig el akarom felejteni, mert annyira jó volt a meccs" - mondta Sir Alex Ferguson, a United menedzsere.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu