A Chelsea Matát is odaadná Rooney-ért

Szerző: SHLétrehozva: 2013. július 17. 13:23
Egybehangzó brit sajtóinformációk szerint a Manchester United visszautasította a Chelsea ajánlatát Wayne Rooney-ért. A londoni klun 10 millió fontot adott volna érte, valamint egyik játékosát, aki a hírek szerint vagy Juan Mata, vagy David Luiz lett volna.


 

A BBC ma reggel hírül adta, hogy a Chelsea kedden este ajánlatot tett Wayne Rooney-ért, a Manchester United angol válogatott csatáráért, de visszautasító választ kapott. A londoniak 10 millió fontot, és egy játékost adtak volna, aki a hírek szerint Juan Mata vagy David Luiz lehetett.

Az Old Traffordon gondolkodás nélkül mondtak nemet, amiből lehet sejteni, hogy a 27 éves csatár nyári műsora ellenére az angol bajnok hogy áll ahhoz, hogy egyik legjobbját - akinek szerződése ráadásul 2015 nyaráig szól - elengedje.

Rooney klubváltási ügye pont a napokban erősödött fel újra, miután az új menedzser, David Moyes azt nyilatkozta, hogy nem csak róla szól ez a klub. De azért meg akarja tartani, mert bármikor bevethető Robin van Persie helyett elöl is. Ez fájhatott Rooney-nak.

A CFC REAGÁLÁSA
A Chelsea közleményben erősítette meg, hogy kedden hivatalos ajánlatot tett Wayne Rooney-ért, a Manchester United csatáráért.

A londoni klub leszögezi, hogy egyetlen Chelsea-játékos eladása sem merült fel az üzlettel összefüggésben. Az összeget nem hozták nyilvánosságra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Rooney dühös, szerinte nem ezt érdemli
Wayne Rooney, a Manchester United ikonikus csatára sérülés miatt hazautazott a csapat ázsiai túrájáról, és a hírek szerint zavart és dühös amiatt, ahogy kezelik a klubnál. Bár David Moyes menedzser szerint a játékos nem eladó, a...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu