A Boca Juniors a Real Madriddal tárgyal

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 8. 17:59
Minden követ megmozgat a Boca Juniors, hogy hazahozza a Real Madridtól Fernando Gagót - közölte az argentinok elnöke, Jorge Amor Ameal a Telam hírügynökséggel. Egy kölcsönszerződésben gondolkodnak.


A Boca Juniors bár be sem fejeződött a tavaszi, Clausura bajnokság, máris az őszre, és az Aperturára gondol, a friss hírek szerint pedig a királyiak középpályásával erősítene.

„Tudjuk, hogy Gago jönne, a döntés a Real kezében van. A világbajnokság után úgy volt, ingyen kapjuk meg" – fogalmazott Ameal, utalva egy meg nem valósult tavalyi akciós üzletre.


Többen visszatérhetnek kölcsönből, de az elnök úr azt mondta, jó esély van Gago érkezésére. Mit mondhatnék, tetszik az ötlet" – mondta
Julio César Falcioni vezetőedző.

A szakember hozzátette, hogy tárgyalnak a spanyolokkal, akik könnyen lehet hajlandók megválni tőle, miután az elmúlt idényben 95(!) perc játéklehetőséget kapott a La Ligában.

A futballista 2006 decemberében 20,4 millió euróért érkezett a Realhoz, jobbára mellőzték, 72 mérkőzésen lépett pályára ezalatt, miután gyerekkorától a Boca Juniorsnál szerepelt. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu