A Bayern szerződtette Boatenget

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 14. 12:33
A Bayern München leigazolta Jerome Boatenget a Manchester Citytől, erősítette meg a bajorok ügyvezetője, Karl-Heinz Rummenigge. A hátvéd négy évre szerződött az Allianz Arenába, ami egy meglehetősen hosszúra nyúlt tárgyalássorozat végkifejlete. A több játéklehetőség reményében tér vissza Németországba a bekk.


A Bayern München védelme igencsak sebezhető volt az előző idényben, ami Jerome Boatenggel most jóval stabilabbá válhat.

A német bekket néhány hónapja szúrta ki magának a rekordbajnok, a vételárban azonban nem tudott megegyezni a Manchester Cityvel – egészen a mai napig.

Hogy végül mekkora összegben állapodtak meg, nem kötötték a sajtómunkások orrára, de a pletykák szerint nagyjából 15 millió font cserél gazdát.

Boateng hosszú távra tervez Münchenben, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy négyéves kontraktusra kanyarította rá a nevét.

A City amerikai edzőtáborát már elhagyta, és rövidesen megérkezik Bajorországba, hogy megismerkedjen új klubjával.

A Bayern ügyvezetője, Karl-Heinz Rummenigge úgy jellemezte, mint aki az edző, Jupp Heynckes első számú prioritása volt az átigazolási piacon, és aki tökéletesen illeszkedik a klub filozófiájába.

A ghánai származású, de német válogatott játékosnak azonban előbb formába kell lendülnie, a Cityben mindössze 14 bajnokin kezdett az előző idényben.

Korábban a Herthában, majd a Hamburgban futballozott.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu