Tovább keresik a centert a sÖrdögöknél

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 8. 10:12
Szerda este a Krasznai Ferenc sportcsarnokban kezdődik, s aztán három napon át az MKB Arénában folytatódik a férfi Krasznai-kupa. Az idén az oszták Klosterneuburg részvétele teszi nemzetközivé a viadalt, a "sógoroktól" érkező együttes mellett a két soproni csapat, az élvonalbeli sÖrdögök és az NB I B-s SMAFC, valamint a Kaposvár szerepel a tornán.


A sÖrdögök gárdája a Göcsej-kupa váratlan, s bravúros megnyerése után centert tesztelt, s most újabb középjátékos után néz. Justin Johnson ugyanis megméretett, s - a szó szoros értelmében - alacsonynak, s könnyűnek találtatott.

 

A 204 centisnek, 110 kilósnak és igazi palánk alatti ötös poszton szereplő középjátékosnak beharangozott Johnsonról kiderült, hogy „mindössze" két méter magas, és csupán 104 kiló. Ezen túlmenően az igazi posztja a négyes, de erre a pozícióra már megvannak az emberei Meszlényi Róbert szakvezetőnek.

 

„Sajnos Johnson játéka nem igazán illeszkedik a mi stílusunkhoz – mondta az edző. – Lehet, ha többet edzett volna velünk, és jó teljesítményt nyújtott volna, akkor számításba vettem volna, de nem klasszikus, igazi palánk alatti center, nekünk pedig olyanra van szükségünk."

 

Bokor Ákos ügyvezető elmondta, már meg is egyeztek Johnsonnal arról, nem lesz a sÖrdögök játékosa. Most újra centert keres a klub, s a Krasznai-kupán várhatóan még a Göcsej-kupát megnyerő kerettel lép pályára a társaság.

 

Az NB I B nyugati csoportjában az első négy mérkőzését megnyerő SMAFC üde színfoltja lehet a tornának, mivel Vetési Imre együttese játékban van. Az egyetemiek tanulásnak, felkészülésnek szánják a tornát a bajnokságban következő nehezebb mérkőzések, rangadók előtt.

 

A FÉRFI KRASZNAI KUPA MŰSORA
2008.10.08. SZERDA 19.00 SMAFC - Klosterneuburg (osztrák) (Krasznai Ferenc Sportcsarnok)
2008.10.09. CSÜTÖRTÖK 17.00 Soproni sÖrdögök - SMAFC, 19.00 Kaposvári KK - Klosterneuburg
2008.10.10. PÉNTEK 17.00 SMAFC - Kaposvári KK. 19.00 SOPRONI sÖrdögök - Klosterneuburg.
2008.10.11. SZOMBAT 16.00 Kaposvári KK - Soproni sÖrdögök. 17.30 EREDMÉNYHIRDETÉS

 


 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu