Párizsi kirándulás All Star-gálával

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 6. 13:40
A szurkolók szavazatai alapján a MiZo Pécs klasszisa, Vajda Anna és a nõi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya, Rátgéber László is ott lesz a március 8-i, párizsi Euroliga All Star-gálán. A baranyaiak játékosa az európai csapatban lesz benne, míg korábbi szakvezetõje a Rest of the World elnevezésű csapatot, vagyis a kontinensen kívüli kosarasokból összeállított gárdát fogja irányítani.


Vajdát egyébként a kezdõötösbe nevezték, cseréi között pedig ott lesz az MKB Sopron 19 éves tehetsége, Jelena Milovanovics is, aki csapatával már ott van a legrangosabb európai klubtorna, az Euroliga négyesdöntőjében. A fiatal kosarashoz hasonlóan Rátgéber László is szereplője lesz a final fournak a Szpartak Moszkva szakvezetőjeként. Sajnos Vajda Anna a Pécs kiesése miatt nem vehet részt a Salamancában rendezendő fináléban.

 

„Büszke vagyok arra, hogy beválasztott a gála résztvevői közé., de ennek ellenére van bennem egy kis félsz” – nyilatkozta honlapunknak a klasszis.

 

„Húzós programunk lesz. Szombat reggelre érünk a szállodába, majd egy technikai értekezlet és csapatfotózás következik. Majd egy fogadáson és egy kórházlátogatás is lesz, szóval mindössze egy óra szabadprogramunk lesz csak. Vasárnap estére pedig már ismét Magyarországon leszek.”

 

Vajda hozzátette, hogy Milovanovicson és Rátgéberen kívül személyesen nem ismeri a társakat, illetve az ellenfél csapatának játékosait, de várhatóan ez nem fog gátat szabni a remek hangulatnak.

A CSAPATOK:
EURÓPA:
Kezdõötös: Anna Wauters (CSZKA Moszkva), Agnieszka Bibrzycka (UMMC Jekatyerinburg), Vajda Anna (MiZo Pécs 2010), Celine Dumerc (Bourges Basket), Shay Doron (Besiktas)
Cserék: Marija Sztyepanova (UMMC Jekatyerinburg), Nevriye Yilmaz (Fenerbahce), Anasztaszija Veremejenko (Nadezhda), Eventhia Maltsi (USK Prága), Jelena Milovanovics (MKB Sopron), Rebekka Hamon (CSZKA Moszkva), Geraldine Robert (ESB Lille), Catherine Melain (Bourges Basket)
Edzõk: Pierre Vincent (Bourges Basket), Gundars Vetra (UMMC Jekatyerinburg)
"REST OF THE WORLD":
Kezdõötös: Alessandra Santos (Bourges Basket), Lauren Jackson (Szpartak Moszkva), Candice Dupree (Wisla Can-Pack), Diana Taurasi (Szpartak Moszkva), Domonique Canty (Wisla Can-Pack)
Cserék: Mudju Ngoyisa (Union Hainaut), Laura Ashley Harper (Besiktas), Crystal Langhorne (TEO Vilnius), Tamika Withmore (Gambrinus), Lindsay Whalen (USK Prága), Alana Beard (LOTOS Gdynia), Sheana Mosch (Lattes Montpellier)
Edzõk: Rátgéber László (Szpartak Moszkva), Lubor Blazek (USK Prága)

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu