Krasznai Kupa: remek csatában a sÖrdögök nyerte a döntőt

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 11. 17:35
A hazai pályán szereplő Soproni sÖrdögök nyerte meg a Krasznai Kupa döntőjét. Az együttes a Kaposvári KK-t verte meg a döntőben 104-94-re.


 

 

KRASZNAI-KUPA NEMZETKÖZI FÉRFI KOSÁRLABDATORNA, SOPRON
Soproni sÖrdögök - Kaposvári KK 104-94 (33-20, 29-29, 12-25, 30-20)
Sopron, 400 néző. V: Forrai, dr. Magyari, Németh A.
Ld: Brooks 28/9, Körtélyesi 25/12,Cousinard 17/9, Cruz 12/6 ill. Minnfield 27/9, Wellton 18/6,Csirke, Vojvoda 10/6.10/6.

Ismét jól kezdett a Sopron, ügyes, gyors akciókkal a negyed közepére Körtélyesi triplái révén 8 pontos előnyre tett szert. Hoffmann megsérült, a helyére érkező Minnifield beállása után feljött a Kaposvár, de Brooks és Cousinard villanásaival nagy előnyre tett szert a sÖrdögök.

 

A második negyed elején Brooks-t képtelenek voltak tartani a somogyiak, közel 20 pontra nőtt a különbség. A negyed közepén Csirke irányításával, s ponterős játékával és ponterős játékával felzárkózott a Kaposvár, de Körtélyesi újabb triplákkal tett róla, hogy ne kerüljön 10 ponton belülre, s a fiatal Csorvási is ügyesen játszott.

 

A második félidőt az elsőben látottnál jóval agresszívebb védekezéssel kezdte a Kaposvár, s két amerikai játékosa vezetésével a harmadik negyed közepén fordított, s a záró szakaszt döntetlenről várták a felek.

 

Ebben váltva vezettek a felek, s emelkedett a hangulat is az MKB Arénéban. Körtélyesi és Cruz vetérletével kapott újra erőre a Sopron, s ellépett 8 ponttal. A hajrában az addig halvány Cousinard emelt be két triplát, s ezzel a Sopron egy remek mérkőzésen legyőzte a Kaposvárt, s megnyerte a tornát.

Végeredmény:
1. Soproni sÖrdögök 6 pont,
2. Kaposvár 5,
3. Klosterneuburg,
4. SMAFC.
 
A legeredményesebb játékos: Corey Minnifiled (Kaposvár)
A torna legjobb játékosa: David Brooks (sÖrdögök)
A legjobb soproni játékos: Körtélyesi Gergely (sÖrdögök)

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu