Kobe Bryant újra edzésbe állt

Szerző: MTILétrehozva: 2013. november 19. 14:34
Kobe Bryant, az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) egyik legnagyobb sztárja zöld jelzést kapott az orvosoktól, így ettől a héttől már teljes értékű munkát végezhet. Azt nem még nem lehet tudni, hogy mikor léphet pályára csapata, a Los Angeles Lakers színeiben.


 

Az ötszörös NBA-győztes, kétszeres olimpiai bajnok Kobe Bryant április elején szenvedett Achilles-ín-szakadást, és az orvosok a hétvégén nyilvánították egészségesnek. A 15-szörös All Star-válogatott kosarasra nagy szüksége van együttesének, amely 12 meccs után 5 győzelemmel és 7 vereséggel áll.

"Mindenki nagyon izgatott a csapatban, biztos vagyok benne, hogy ő is az, de korai még a visszatéréséről beszélni" - mondta Mike D'Antoni vezetőedző. "Óvatosnak kell lennünk, most még az az időszak van, amikor azon aggódunk, hogy holnap is minden rendben lesz-e vele."

A Bryanttel két bajnoki címet szerző spanyol Pau Gasol hozzátette: "Több olyan dolgot is csinált a tréningen, amit nem vártam tőle már most. Nagyon örülök, hogy itt van, és alig várom, hogy újra ott legyen velünk a pályán."

A Los Angeles Lakers leginkább az utolsó negyedekben nyújtott rossz teljesítménye miatt veszített meccseket a mostani alapszakaszban, márpedig a 35 éves Bryant éppen a végjátékokban képes a legjobbat kihozni magából és csapatából.

Címkék: Kobe BryantNBA
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu