Bajban a Lakers, újra megsérült Bryant

Szerző: SHLétrehozva: 2013. december 20. 10:43
Kobe Bryant még két hete sem tért vissza súlyos Achilles-ín szakadásából az amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) játszó Los Angeles Lakers csapatába, térdproblémái miatt újabb másfél hónapot ki kell hagynia.


 

Kobe Bryant még áprilisban sérült meg súlyosan a Golden State Warriors ellen, és az Achilles-ín szakadása miatt a 2012/2013-es szezon többet már nem léphetett pályára. Április 13-án megműtötték, és az orvosok pedig 6-9 hónap kiesést jósoltak a gárda motorjának.

Közben november 25-én csapata, a Los Angeles Lakers azért újabb kétéves szerződést kötött vele, az új szezont azonban nem tudta elkezdeni a többiekkel, a visszatérés egészen az év utolsó hónapjáig csúszott: a 35 éves hátvéd a Toronto Raptors ellen tért vissza december 8-án.

Azóta még két hét sem telt el, és a klub hivatalos oldalán máris bbejelentette, hogy Bryant, aki már eleve nyolc honapott hagyott ki az Achilles-sérülés miatt, most újabb hat hétre kidőlt a sorból a térde miatt.

A kétszeres olimpiai bajnok Kobe Bryant 1996 óta erősíti a Lakers csapatát, mellyel öt bajnoki címet nyert (2000, 2001, 2002, 2009, 2010), 2008-ban pedig az észak-amerikai profi kosárlabda bajnokság (NBA) legértékesebb játékosának (MVP) választották. Karrierje során eddig átlagosan 25,5 pontot dobott meccsenként, összesen több mint 31 ezret.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Messi és Kobe Bryant újra kezdi - videó
Kijött Lionel Messi és Kobe Bryant új reklámfilmje, amelyet ugyanaz a légitársaság készített a két világsztárral, amely a korábbit, amelyben egy kissrác népszerűségén versengenek egy repülőn. A hajsza azonban folytatódik, a...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Bryant a Lakersben fejezheti be!
A Los Angeles Lakersből vonulhat vissza Kobe Bryant, aki két évvel, 2016 nyaráig meghosszabbította szerződését a kaliforniai NBA-csapatnál - jelentette be hétfőn Mitch Kupchak, az egyesület igazgatója....
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Kobe BryantNBA
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu