A Savaria még nem méltó társa a Falcónak

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 13. 20:20
Vendéggyőzelmek születettek a női kosárlabda-bajnokság 15. fordulójában. A Vasas-Csata a Sopron után a másik élcsapatot már nem tudta megszorongatni és végül harmincpontos vereséget szenvedett a MiZo Pécstől (55-85). Nála rosszabbul járt a Savaria, amely 78 egységgel kevesebbet gyűjtött, mint a Szeviép-Szeged (50-128).


A MiZo Pécs tovább üldözi az MKB-t a bajnokságban. A két Euroliga-csapatnak ebben az idényben sincs igazi ellenfele, habár a Vasas fiatal csapatával mindkettejük ellen bátran harcolt. A Sopron elleni minimális, kétpontos vereséget követően ezúttal a Pécset fogadta. A piros-kékek ugyan sokáig jól tartották magukat, ám Vajda Anna vezetésével (20 pont) a baranyaiak kiütötték ellenfelüket és remekül gyakoroltak a február 17-i nemzetközi mérkőzésükre.

 

A Savaria ezúttal sem tudta megszakítani rossz sorozatát, most hazai pályán kapott méretes verést a Szeviép-Szegedtől. Donkó Orsolya tanítványai kitettek magukért és 78 ponttal múlták felül a szombathelyieket.

 

Már az első negyedben megmutatkozott a csongrádiak erőfölénye (33-9), amely a félidőre 43 egységnyi fölénnyé nőtt. Esélye sem volt a hazaiaknak, akiktől a 16 pontos Sándor Ivett emelkedett ki. A vége 128-50 lett, és ehhez a nagy arányú győzelemhez a vendégektől Michelle Maslowski 27, Laczi edit és Vincze Viktória pedig 19-19 ponttal járult hozzá.

NŐI KOSÁRLABDA NB I, 15. FORDULÓ:
SAVARIA BC - SZEVIÉP-SZEGED 50-128
VASAS-CSATA - MIZO PÉCS 55-85

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu