Immár biztos: Siti Eszter Fehérváron

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 2. 12:00
Már korábban is felvetődött, hogy Siti Eszter Fehérváron folytatja a pályafutását, de hiába kezdte meg az alapozást a rutinos kézilabdázó a Fehéréppel, csak most vált hivatalossá: Sótonyi László együttesében folytatja a pályafutását a Krim Ljubljanát elhagyó kiváló irányító.


Siti Esztert aligha kell bemutatni bárkinek is, hiszen vele kapcsolatban elég csak megemlíteni, hogy a női kézilabda-válogatott tagjaként Európa-bajnokságon arany- és bronzérmet is szerzett, továbbá vb-n egy második és egy harmadik helyet is elcsípett.

 

Nem meglepő, hogy külföldi kérők sokasága állt sorba érte, s legutóbb Szlovéniában játszott.

 

Dél-nyugati szomszédunknál viszont semmiképp sem akart tovább maradni, s egy percig sem tagadta: itthon más csapat szóba sem került nála, mint a Fehérép.

 

„Elsősorban a sérülések döbbentettek rá arra, hogy hazatérjek, mivel tavaly novemberben egész egyszerűen nem várhatott tovább a beavatkozás” – magyarázta Siti, akinek végül sikerült megegyezni a távozásról a Ljubljana vezetőivel.

 

„Abban, hogy Fehérvárra igazoltam, nagy szerepe volt a testvéremnek, Siti Beának, aki most a Fehérép technikai igazgatója, valamint hogy a Kodolányi János Főiskolán tanulhatok tovább, így örömel írtam alá a két éves szerződésemet a klubhoz.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu