A vereséget is ünnepelték Komlón

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 7. 19:38
Bejött a papírforma a Komlói Bányász - Pick Szeged mérkőzésen a férfi kézilabda NB I nyolcadik fordulójában, a Csongrád megyeiek az első félidő végén is két góllal vezettek, végül hárommal nyertek. A Komló sportszerűen játszott, a lelkes közönség azonban nem tudta győzelembe hajszolni a vendéglátókat, a Pick Szeged 25-23-ra nyert a baranyai kisvárosban.



KÉZILABDA, BUDAPEST BANK, FÉRFILIGA, ELŐREHOZOTT MÉRKŐZÉS A 8. FORDULÓBÓL
KOMLÓI BÁNYÁSZ SK – PICK-SZEGED 22-25 (10-12)
Komló, 900 néző, vezette: Hargitai, Markó.
KOMLÓ: PÓKOS – BAKOS 6 (1), KILVINGER 5, Kiss Á. 3, Nagy Z. 1, Sutka 1 (1), PÉTER SZABÓ 1. Cs.: SZABÓ T. (kapus), Szappanos, Debreceni, KAPLONYI 4, Ujváry 1. Edző: Füzesi Ferenc.
SZEGED: MARJANAC – Vancsics 1, Laluska 2, Herbert 2, OSZMAJICS 3, PETREA 3, VADKERTI 4. Cs.: Krivokapics 5 (3), Zvizej 1 (1), Bjelis, GHIONEA 4. Edző: Vladan Matics.
Az eredmény alakulása. 2. p.: 1-2. 5. p.: 2-3. 10. p.: 3-6. 17. p.: 6-10. 20. p.: 8-10. 25. p.: 9-10. 28. p.: 9-11. 31. p.: 10-13. 36. p.: 12-16. 43. p.: 15-19. 49. p.: 18-21. 52. p.: 18-22. 57. p.: 20-25.
Kiállítások: 8 perc, illetve 10 perc.
Hétméteresek: 3/2, illetve 6/4

 

Talán egyetlen olyan elvakult hazai drukker sem volt a csarnokban, aki a pontszerzésben reménykedett, amikor elindult a Komló – Szeged NB I-es férfi kézilabda-mérkőzésre.

 

Jobban kezdett a Szeged, többször is volt eredményes, mint a Komló, bár ez a táblázaton elfoglalt helyezések, és a dicső múlt okán is várható volt. A remeklő ellenfelet szerette volna megfékezni Füzesi Ferenc, a hazaiak edzője, amikor a 12. percben időt kért.

 

Feljött a Komló, vagy visszavett a Szeged a lendületből, de tény, a 22. percben Kilvinger Dávid gólja után csak eggyel vezettek a piros mezesek. Dübörögtek is a helyi dobok, üdvözölve a helytállást.

 

Mielőtt azonban a kékek kiegyenlíthettek volna, Luka Zvizej hétméteresből lőtt gólt Pókos Zoltán hálójába.

 

Az első harminc percben a két együttes játéka kiegyenlített küzdelmet hozott, de azért a Szeged kettővel többször talált be a hálóba.

 

A 33. percben Laluska Balázs átlövésből volt eredményes, s négyre növelte csapata előnyét. Közben kissé keményedett a játék, megszaporodtak a kétperces kiállítások, mindkét oldalon.

 

A 44. percben három gólra feljött a Komló, hamar időt is kért Vladan Matics edző, hogy rendezze a sorokat. Mégsem lankadt a vendéglátó, tartotta a lépést az esélyesebbel, Kiss Ádám találatánál csak kettő volt közte.

 

Az 55. percben Szabó Tamás már sokadszor tréfálta meg az alföldi támadókat, több büntetőt védett és óriási helyzetben tisztázott, nagy bravúrokkal. Vadkerti Attila egyéni akciója azonban már számára is megoldhatatlan feladatot jelentett.

 

A végén a közönség ünnepelte a hazaiakat, akik vereségük ellenére is sok örömöt szereztek ezen az estén a szurkolóknak.

 

EDZŐSZEMMEL
Füzesi Ferenc: – A közönség vastapsa mindent elárult a játékunkról!
Vladan Matics: – Jó kis meccs volt, gratulálok a komlóiaknak, a játékosoknak, a vezetőknek, nézőknek. Lehet, hogy Laluska megsérült, ez a legnagyobb bajom ma este. Nem tudom, vasárnap hogy állunk majd fel a következő mérkőzésen.

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu