A női válogatott maradt Imre Vilmosnak

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 24. 14:18
Ahogy arról már honlapunk is beszámolt, gyakorlatilag szétesett a Dunaferr NK női kézilabdacsapata, ám arról nagyon kevés szó esett, hogy a szerződést bontott játékosok hol folytatják a pályafutásukat. Balogh Barbara a Ferencvárosban, Laluska Eszter minden bizonnyal Hódmezővásárhelyen folytatja, Vincze Melinda és Temes Bernadett a Fehéréphez tart. Imre Vilmos nem tárgyalt új klubcsapattal, a női válogatottra koncentrál.


Egyedül Balogh Barbara új kenyéradója volt ismert, a válogatott játékos a Ferencvárost erősíti a jövőben, míg a többieket számos helyről keresték eddig – de aláírásukkal még nem szentesítették a megállapodást egyik klubhoz sem.

Laluska Eszter viszont kijelentette: nem kér a fővárosból, ellenben valószínűsíthető, hogy Szeged környékén talál magának csapatot. Nagy meglepetés lenne, ha nem a Hódmezővásárhely szerződtetné.

A dunaújvárosinál lényegesen jobb anyagi helyzetben lévő Fehérép Alcoa FKC két játékosra is kivetette a hálóját: Vincze Melinda és Temes Bernadett nagy valószínűség szerint a Dunaferr NK megyei riválisnál folytatja a pályafutását.

A válogatott balszélső Vinczével már le is ült tárgyalni Balássi Imre fehérvári klubigazgató, de megegyezés egyelőre nem született, lévén a Vác is ostromolja Vinczét.

„Csapatkapitányként rettentően fáj, hogy el kell hagynom Dunaújvárost, már csak azért is, mert itt lettem válogatott játékos, ami egyértelműen az eltöltött nyolc évnek köszönhető. Kiss Szilárdtól, Kovács Pétertől és Imre Vilmostól is sokat tanultam, döbbenet, hogy idáig fajultak a dolgok Újvárosban” – nyilatkozta Vincze Melinda.

Különös helyzetbe került Temes Bernadett, hiszen alig több mint fél év után kell távoznia Dunaújvárosból, ahová Debrecenből került tavaly. A legkitartóbban a Fehérvár mellett a Békéscsaba ostromolja, de az irányító sem kötelezte el még magát.

Elhagyta a süllyedő hajót Imre Vilmos is, miután a többi játékosnak is elfogyott a türelme:

„A döntés kétség kívül fájdalmas, és szörnyű, hogy a vezetők nem találtak megoldást. Korábban azt mondtam, hogy amíg a csapat kitart, én sem adom fel, de már nincs értelme.  Már tavaly augusztusban jelentkeztek a problémák, Mörtel, Lovász, Ungureanu és Pigniczki távozása megkongatta a vészharangot, Ferlingre sem számíthattunk. Arra azért rémálmunkban sem gondoltunk, hogy idáig jutunk. Személy szerint nem tárgyaltam egy klubcsapattal sem, jelenleg a női válogatottat érzem a legfontosabbnak."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu