Tanácstalan a magyar válogatott kapusa

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 17. 15:09
Szuper Levente csapatot keres. A játékos egyelőre hezitál, bár újabb ajánlatot kapott az idősebb Ocskay Gábor vezette Alba Volántól.


A magyar kapus az idén az  Alba Volán csapatát erősítette - s lett újra bajnok -, de az idény végén lejárt a szerződése.

„Több csapattal is tárgyalok, de a jégkorongot is - csakúgy, mint a többi sportágat - érzékenyen érintette a gazdasági válság, ezért az együttesek és a játékosok is kivárnak” - magyarázta Szuper Levente kedden, miután bemutató edzésen lépett jégre Káposztásmegyeren, ahol az NHL legendája John Vanbiesbrouck is megjelent.

Mivel a kapus jelenleg még csapat nélkül van, arról sem szóltak az értesülések, hogy belföldön vagy külföldön folytatja majd pályafutását. Egy biztos: itthon és Magyarország határain túl is letette már névjegyét.

Kovács Attila
Korábbi NHL-legnda magyaráz korábbi NHL-kapusnak Fotó: Kovács Attila

"Ha elfogadok egy ajánlatot, az azért lesz, mert ott szeretnék játszani, de hogy itthon vagy külföldön, az még a jövő zenéje" – mondta sejtelmesen.

Leventének nagy megtiszteltetés volt, hogy az NHL egyik legnagyobb játékosával együtt tarthatott edzést kedden az utánpótlásnak.

John Vanbiesbrouck így vélekedett a magyar tehetségekről:
"A kapusok általában hasonlóan játszanak a világ minden táján, legyen az Quebec, vagy akár Ontario. Én azt tanácsolom a magyar fiataloknak, hogy próbáljanak kicsit mások lenni" - vélekedett.

Ezt követően még azt is hozzátette, hogy a magyar válogatott óriási sikernek könyvelheti el az A csoportos világbajnoki szereplést, és ha azt a teljesítményt tudja nyújtani válogattunk, amit Svájcban mutatott, akkor még „nagyon sokra viheti”.

Új ajánlat Fehérvárról Szuper Leventének
„Jelenleg Levente szerződés nélküli válogatott kapus. A menedzserei keresik neki a megfelelő csapatot. Mi az Alba Volán részéről tettünk számára egy konkrét ajánlatot. Visszavárjuk Fehérvárra. Ellenben ha úgy dönt, hogy külföldön folytatja pályafutását, azt is tiszteletben tartjuk.” - nyilatkozta a SportHirado.hu-nak id. Ocskay Gábor szakosztály-igazgató.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu