Veszélytelen idegenben a St. Louis

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 3. 07:56
Újra, sorozatban hetedszer kapott ki idegenben a St. Louis az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokságban (NHL). A Blues ezúttal a Carolina Hurricanes otthonában maradt alul. Szétlövés után tudott nyerni az Atlanta Thrashers és a Philadelphia 76ers is.Bővebben később.


Nem szeret kimozdulni saját pályájáról a St. Louis Blues, ez érthető is, hiszen újabb idegenbeli vereség érte őket, ezúttal a Carolina otthonában.

 

A már 18. góljánál tartó Eric Staal vezérelte Hurricanes 2-1-re nyert, ezzel pedig a St. Louis sorozatban hetedik vereségét szenvedte el.

 

Az ezerpontosok sorába lépett Doug Weight, akinek felemás érzései lehettek a Phoenix elleni meccs után. Az Islanders játékosa ugyan két gólpasszt jegyzett (a második azt jelentette, hogy a nyolcadik amerikai születésű jégkorongos lett, aki 1000 pontot ér el az NHL-ben), azonban csapata kénytelen volt vereséggel visszatérni New Yorkba.

 

Hiába talált be első meccsén rögtön Max Pacioretty, a Montreal Canadiens három győztes mérkőzés után kikapott a New Jersey vendégeként.

 

Két mérkőzés is szétlövés után dőlt el, a Philadelphia és az Atlanta örülhetett ezek után.

 

 

A JÁTÉKNAP EREDMÉNYEI:
New Jersey Devils Montreal Canadiens 4-1
Carolina Hurricanes St. Louis Blues 2-1
Atlanta Thrashers Vancouver Canucks 4-3 – sz. u.
Colorado Avalanche Columbus Blue Jackets 1-6
Phoenix Coyotes New York Islanders 5-4
Anaheim Ducks Philadelphia Flyers 4-5 – sz. u.

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu