Schumi továbbra is elszánt

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 27. 20:16
Gyenge szezonkezdete után sokan már leírták Michael Schumachert, mondván, a régi tűz, ami annak idején oly’ magasra repítette, már kialudt. Ross Brown szerint erről szó sincs, és nem szabad leírni a hétszeres világbajnokot.


 

A jó eredményekkel egyelőre adós Michael Schumacher F-1-es visszatérése után, ennek ellenére meg sem fordult a fejében, hogy bedobja a törülközőt. Sőt, a jövő heti Spanyol Nagydíjon már az élmezőnyben fog küzdeni, véli Ross Brawn, a Mercedes csapatfőnöke.

„Michael eltökélt szándéka, hogy sikeres legyen. Mindig is ő volt saját maga legnagyobb kritikusa – nyilatkozta Brawn a Sunnak. – Ő nem az a fajta fickó, aki pánikba esik, ha nem mennek jól a dolgok. Tudja, hogy a legutóbbi futam Kínában nem úgy sikerült, ahogyan elterveztük, de biztos vagyok benne, hogy Barcelonában már sokkal jobban fog teljesíteni.”

Brawn hozzátette, egyáltalán nem véletlen, hogy Schumachert szerződtették le Rosberg mellé. Azzal a hatalmas tapasztalattal ugyanis, amellyel ő rendelkezik, talán egyetlen másik versenyző sem bír.

A tavalyi világbajnokról, Jenson Buttonról is nyilatkozott a Mercedes vezetője. Brawn dicsérte egykori versenyzőjét, mivel vezeti a pontversenyt, annak ellenére, hogy a csapattársát Lewis Hamiltonnak hívják.

„Csalódott voltam, amikor Jenson elhagyott minket a tavalyi szezon után, de úgy érezte, hogy az emberek nem ismerték el a teljesítményét. Sokan úgy gondolták, hogy csak azért nyerhette meg a világbajnokságot, mert az övé volt a legjobb autó. Ezért továbbállt, hogy megmutassa, máshol is sikeres tud lenni.”

Nos, Button egyelőre jó úton halad afelé, hogy bebizonyítsa, a versenyzői képességeinek is köszönheti a bajnoki címet, ugyanis két futamgyőzelemmel és eddig összegyűjtött 60 pontjával négy verseny után vezet összetettben.

A mezőny a jövő héten Spanyolországba, az első európai futam helyszínére látogat, ahol tavaly a Brawn GP kettős győzelmet aratott.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu