KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MERCEDES_GP"
Íme, az új F1-es Mercedes! Ülj bele! 2012. február 21. 10:11 VIDEÓ, KÉPEK! A csapatok közül tizedikként a Mercedes is lerántotta a leplet idei Formula-1-es csodajárgányáról, a W03-asról. A szintén törött orrú autóban Michael Schumacher és Nico Rosberg versenyez majd, s bízik abban, hogy csak a bemutatkozási sorrendben lettek a tizedikek. Ami biztos, hogy az alábbi videón Te is elmehetsz egy körre a legújabb Mercivel...
 
Sikerszakembereket „igazoltak” Schumiék 2011. október 3. 11:20 Az elmúlt bő másfél évben csak kisebb sikereket ünnepelhetett a Mercedes GP: a német gyári csapat ezért két, korábban nagy diadalokat elérő szakembert szerződtetett Formula-1-es részlegéhez. Október 17-től Geoffrey Willis technológiai igazgatóként, december 1-től Aldo Costa mérnökigazgatóként tevékenykedik az istállónál.
 
Michael Schumacher marad 2012-re is! 2011. augusztus 15. 11:03 Immár bizonyosnak tűnik: Michael Schumacher jövőre is szerepel majd a száguldó cirkusz futamain, noha néhány napja éppen az ellenkezőjét írta egy olasz napilap. A hétszeres világbajnok maga jelentette be, hogy 2012-ben is tagja lesz a Mercedes GP csapatának.
 
Máris duplázott a Red Bull ... 2011. május 20. 11:41 A péntekenként nem igazán remeklő Red Bull kettős sikerét hozta az első szabadedzés a 62. F1-es világbajnokság Spanyol Nagydíján: meglepetésre Mark Webber hatalmas, több mint egy mp-es előnnyel végzett az élen Sebastian Vettel, valamint a mercedeses Nico Rosberg előtt. Mögöttük Fernando Alonso, Sergio Perez (!) és Lewis Hamilton volt a sorrend.
 
Schumiék főnöke „lefokozta” magát 2011. március 24. 12:27 Fontos, a Mercedes GP szempontjából rendkívül fontos lépésről döntött Ross Brawn. A száguldó cirkusz egyik legjobb szakembere nemrég eladta tulajdonrészét a Daimlernek és az Aabarnak, ezért most távozott az elnökség éléről.
 
Schumi az élen! Mi történt Vettellel? 2011. március 11. 17:07 Már csak egy nap maradt az előidényből, de egyre kuszább képet mutat az F1! Az első és a második napon még remeklő Red Bull-csapat ugyanis pénteken csak a középmezőnybe került, pedig nyilvánvaló, Sebastian Vettel nem lett rosszabb versenyző az elmúlt órákban. De a tavalyi világbajnok mindössze a nyolcadik lett, nyert az idei legjobb idővel Michael Schumacher, megelőzve Fernando Alonsót és Nico Rosberget.
 
Bekebelezte Schumiékat a Mercedes 2011. március 1. 11:52 A maradék 24,9 százalék is a német autógyár birtokába került, így mostantól a Mercedes-Benz 100 százalékos tulajdonosa a Formula-1-es világbajnokság futamain szereplő Mercedes GP-nek. Így az istálló két legfőbb szakmai vezetője, Ross Brawn és Nick Fry immár csak és kizárólag sportügyekben érintett.
 
Schumiékat segíti a Renault volt főnöke 2011. február 18. 11:11 Április 1-jétől a Renault korábbi csapatfőnöke, Bob Bell lesz a Mercedes GP technikai igazgatója, munkájáról a csapatfőnök Ross Brawnnak kell majd beszámolnia. A német F1-es istálló új vezetője irányítja majd a kasztnifejlesztésért felelős, az angliai Brackleyben dolgozó csapat tevékenységét.
 
Kigördült Schumi új autója - FOTÓ 2011. február 1. 10:10 Az interneten a múlt hétvégén nyilvánosságra hozott fotót követően kedden a valenciai tesztelés előtt immár „élőben” is bemutatkozott a Mercedes GP új Formula-1-es autója, az MGP W02. A hétszeres világbajnok Michael Schumacher, valamint csapattársa, Nico Rosberg is azt reméli, a 2011-es kocsival már harcban lehet a futamgyőzelmekért.
 
Ilyen lesz Schumi új autója – FOTÓ 2011. január 30. 17:39 Két nappal a hivatalos bemutató előtt a Mercedes GP hivatalos honlapján digitalizált képet mutatott a csapat idei autójáról, a W02 kódjelű konstrukcióról. Ennek „másával” szerepel majd a hétszeres világbajnok Michael Schumacher, valamint Nico Rosberg a 2011-es szezonban, legalábbis annak az elején.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu