A Ferrarit nem büntették meg, de...

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 8. 20:53
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) motorsport világtanácsa szerdán Párizsban hallgatta meg a Formula-1-es Ferrari csapat képviselőit, akik a Német Nagydíjon júliusban a korábban betiltott csapatutasítást alkalmazták. A legfrissebb hírek szerint bejelentették, hogy az olaszokat nem lehet kizárni, sőt, pontot sem vesznek el tőlük. De...


A hazai, monzai futamára készülő csapatot a hockenheimi GP versenybírói 100 ezer dollárra büntették, mert a viadalon a brazil Felipe Massa a rádióüzenetben kapott utasításnak megfelelően maga elé engedte akkor második csapattársát, a kétszeres vb-győztes spanyol Fernando Alonsót, aki végül megnyerte a futamot.

A döntés értelmében Alonsót nem fosztják meg a győzelemért járó 25 ponttól hat futammal a szezon vége előtt, és a harmadik helyen álló Ferrarit sem szankcionálják a konstruktőrök pontversenyében.

Egyes hírek azonban arról szólnak, hogy egyelőre korai a talján öröm, hiszen órákkal a döntést követően a FIA még semmiféle hivatalos közleményt nem adott ki az ügyben. Ki tudja, mi zajlik a háttérben.

A FIA állítólag csütörtökön ad teléjeskörű tájékoztatást az ügyben, miközben a monzai viadalra készülő tűzpiros istálló örömmel konstatálta a döntést.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Beidézték Alonsót és Massát
Ennél kellemesebb időtöltéssel is készülhetne a Ferrari kettőse a pénteken kezdődő Olasz Nagydíjra, de nincs mit tenni, szerdán Párizsban lesz jelenése Fernando Alonsónak és Felipe Massának. A Nemzetközi Automobil-szövetség...
Tovább a teljes cikkhez »

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu