Button a McLarennél 2012 végéig

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 9. 18:17
A jövő év végéig a McLaren csapatát erősíti a sorozat 2009-es világbajnoka, a brit Jenson Button - erősítette meg a Formula-1-es istálló pénteken.


Martin Whitmarsh, a csapat igazgatója Monzában, az Olasz Nagydíj helyszínén jelentette be, hogy "Jenson Button a következő évre is a McLarennél marad", miután érvényesítették a szerződésében foglalt opciót.

Button a közelmúltban úgy nyilatkozott, rajta nem múlik a "hosszabbítás", szívesen vállal még egy esztendőt.

„Nincs semmilyen komplikáció, ezt Jenson is tudja. Sőt, most azon dolgozunk, hogy pályafutása végéig nálunk maradjon. Ez lehet három, de akár öt éves szerződés is. Ki tudja? Jenson érett és nagyon intelligens srác. Nagyon fitt és még mindig pokolian éhes a sikerre. Nagyköveti szerepet is kaphat a McLarennél. Szeretnénk a GT-sorozatban és Le Mans-ban is szerepelni, nincs olyan ok, amiért ne használhatnánk a tapasztalatait ezekben a projektekben is” – tette hozzá Whitmarsh.

Button a 2009-es szezon után hagyta el a Brawn GP-t, az elmúlt bő másfél évben tökéletesen beilleszkedett a McLarenbe. Négy futamgyőzelmet aratott, 363 pontot gyűjtött, a szurkolók és a csapattagok is elfogadták.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu