Bikinis támadás érte a squadra azzurrát

Szerző: shLétrehozva: 2008. május 25. 22:17
A júniusi Európa-bajnokságra készülő olasz válogatott vasárnapi, covercianói edzésén az azzurrik gyakorlását "pikáns" jelenetek vezették fel, két bikinis lány tört ugyanis be a pályára, hogy a lehető legközvetlenebb módon üdvözölhesse kedvenceit. További hír, hogy apróbb sérülést szedett össze Simone Perrotta, elképzelhető, hogy csak meghúzódott, szombaton mindenesetre orvosi vizsgálatnak vetik alá a játékost.


Fotó: Reuters

Az olasz nemzeti válogatott vasárnap esti edzésén üde színfoltot jelentett, amikor két bikinis lány tört be a pályára, hogy a lehető legközvetlenebb módon üdvözölhesse kedvenceit. Egy milánói sztriptíztáncosnőről és egy venezuelai modellről van szó, akik láthatóan a totális letámadás hívei voltak...

 

A kis közjáték persze nem okozott komolyabb fennakadást a programban, az élet ment tovább, Roberto Donadoni negyedórás taktikai értekezlettel kezdte a munkát vasárnap késő délután.

 

Igazoltan hiányzott a Roma négy klasszisa, Simone Perrotta, Alberto Aquilani, Christian Panucci és Daniele De Rossi, akik a szerdai kupadöntő-részvétel okán még egy nap pihenőt kaptak. Hasonló okokból maradt távol Fabio Grosso is, aki a francia kupadöntőben diadalmaskodott szerdán a Lyonnal.

 

A négy római közül a középpályás Simone Perrotta került a fókuszba, hiszen, mint kiderült, kisebb izomhúzódást szenvedhetett az Inter elleni győztes fináléban. Nincs azért komoly baj, a biztonság kedvéért orvosi tesztnek vetik alá a játékost hétfőn.

 

A többiek kilenc-kilenc elleni "partitellával"zárták az edzést.

 

Kékben De Sanctis, Zambrotta, Barzagli, Materazzi, Camoranesi, Pirlo, Di Natale, Toni és Cassano "vette fel a harcot" az Amelia, Cannavaro, Ambrosini, Chiellini, Gattuso, Del Piero, Montolivo, Quagliarella és Borriello összetételű narancsmezesek ellen.

 

Utóbbiak 5-4-re "behúzták a meccset" Del Piero és Borriello duplájával, illetve Quagliarella találatával. A túloldalon Di Natale is kétszer volt eredményes, Cassano is góllal vétette észre magát és Pirlo is belőtt egy 11-est.

 

Hétfőn két gyakorlás is szerepel a programban 10:30-kor és 17:30-kor.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu