Overdose ne politizáljon!

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 28. 14:44
Overdose nem indul a pozsonyi versenyen, ami egyben azt is jelenti, hogy az ascoti derbin sem áll rajthoz, holott a bukmékereknél a több mint egy éves kihagyás ellenére is harmadik-negyedik esély. Egészséges, sérülés sem hátráltatja, felkészítése töretlenül folytatódik, de kondíciója még nem százszázalékos, így a menedzsment úgy döntött, nem sietteti visszatérését - írja a pannoniaoverdose.hu.


A ló munkáját látva és értékelve eldőlt, hogy Overdose június 6-án sem Pozsonyban, sem más versenypályán nem indul. Ez természetesen azt is jelenti, hogy idén Ascotban sem állhat rajthoz.

"Állatorvosi szempontból teljesen egészséges, ám egyértelműen látszik, hogy a kondíciója még nem megfelelő. Minden verseny 40%-a a kondíción, 40%-a a képességen és a szíven, 20%-a pedig a szerencsén múlik, felelőtlenség volna a lovat olyan feladat elé állítani, amit csak a szívével tud megoldani. Mert a szíve az vinné" - nyilatkozta Mikóczí Zoltán csodaló-tulajdonos.

Mikóczí Zoltán hozzátette, talán a mostani szlovákiai helyzetet figyelembe véve is jótékony hatása lett volna a futásának, de a lónak az a dolga, hogy versenyezzen, és ne politizáljon.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu