Overdose megharapta Mikóczyt – videó!

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 6. 19:38
A téli időjárástól és a német galoppszabályoktól is függ, meddig marad Overdose Alagon, vagy netán Hoppegartenben folytatja felkészülését a jövő évi versenyekre. Mindezt Alagon mondta el tulajdonosa a PannoniaOverdose.hu-nak. A csődbüntett miatt letartóztatásba helyezett, majd nem jogerősen börtönbüntetésre ítélt Mikóczy Zoltán hat hét után először láthatta lovát. Overdose forrón üdvözölte, megharapdálta a kezét. Tulajdonosa elmondta, a versenyló mindenképpen magyar idomításban marad.


Novemberben tért vissza alagi boxába Overdose Angliából, amelyet azonnal meg is ismert. Tulajdonosára még várnia kellett, egészen a hétvégéig, a napokban szabadlábra helyezett Mikóczy Zoltán hat hét után először találkozott Dózival.

"Számomra az a legfontosabb, hogy magyarként legyen nyilvántartva, és magyar idomításban maradjon. Nagyon sajnálom, hogy Ribárszki Sándor (a ló trénere, a szerk.) arra a lépésre kényszerült, hogy Alagot Hoppegartenre váltsa. A következő pár hétben dől el, megoldható-e kettős trénersége, mert nincs kizárva, hogy egyszerre Hoppegartenben és itt Alagon is idomárként működjék. Overdose mindenképpen magyar lóként fog tovább versenyezni. De mivel csak az idomításban töltött utolsó három hónap helye számít, így abba még beleférhet, hogy egy időre Hoppegartenbe vigyük, hogy Ribárszki tudja formába hozni. Csak a legvégső esetben szabad változtatni egy győztes csapaton" - nyilatkozta Mikóczy, aki ezt is elmondta, ha a ló el tudja végezni a februári-márciusi alapozó munkáit, akkor jó esélye van a júniusi Royal Ascoton starthoz állni.

Mint ismeretes, a nagyváradi bíróság november elején első fokon Mikóczyt másfél év börtönbüntetésre ítélte csődbűntett vádjával. Üzlettársára két év és két hónap börtönbüntetést szabtak ki a bírák csődbűntett és magánokirat-hamisítás miatt. A vádlottak megfellebbezték a döntést.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu