Létrejöhet a Valujev-Klicsko álommeccs!

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 4. 13:00
Már-már felkészülhetett lelkileg Vlagyimir Klicsko arra, hogy június 20-i gálája elmarad, hiszen ellenfele, a brit David Haye sérülés miatt nem léphet szorítóba. Az ukrán világbajnok azonban mégis meccselhet, hiszen orosz hírforrások szerint Nyikolaj Valujev lehet a leendő ellenfél. Utóbbi bokszoló már csak azért is szóba kerülhet, mert az elmúlt héten Ruszlan Csagajev betegsége miatt elmaradt kettejük találkozója.


David Haye edzésen szerzett kézsérülése tönkretehette volna a szervezők és ezzel együtt Vlagyimir Klicsko nyarát is. Ám most úgy tűnik, hogy a közel két hónapra kidőlő brit bunyós helyett egy valódi orosz extraklasszis léphet szorítóba az ukrán sztár ellen.

Már csak azért sem akarták volna lemondani a gálát, mert eddig közel hatvanezer belépőt adtak el az eseményre, így a rendezény óriási hasznot hozhat nekik. A gelsenkircheni Veltins Arénába tervezett mérkőzésen védheti meg a Bokszvilágszervezet (WBO) és a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) világbajnoki címét Klicsko. 

Logikus választás lenne az ellenfélként kiszemet Nyikolaj Valujev. A gigantikus méretekkel rendelkező orosz óriás világbajnoki címmérkőzését az üzbég Ruszlan Csagajev ellen utóbbi súlyos vírusos (Hepatitis-B) betegsége miatt törölték. Egyébként Klicsko klubja, az Universum akár Csagajevet is szívesen látná ellenfélként. Igaz, nekik mindegy ki lesz Klicsko mellett a szorítóban, csak megrendezhessék a gálát...

"Éhezem a harcra, szeretnénk Klicskóval bunyózni. Vlagyimir tudja a számomat..." - nyilatkozta Valujev.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu