"Fehér Tyson": legyőzhetetlen vagyok!

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 28. 08:24
Közel egy éves kihagyás után február 7-én lép ismét szorítóba egy felhozó mérkőzés erejéig Ruszlan Csagajev. Az üzbég ökölvívó az eddig veretlen Carl Davis Drumond elleni összecsapás utáni, nagyobb volumenű terveiről is beszélt a Figthtnews.com internetes portálnak.



Az Universum Box-Promotion ökölvívója legutóbb 2008. január 19-én, egy WBA nehézsúlyú címvédő meccsen, az amerikai Matt Scelton ellen aratott pontozásos győzelmet , majd egy éves szünetet iktatott be.

„Egy év telt el legutóbbi meccsem óta, nagyon motivált vagyok. Először le fogom győzni Drumondot. Agresszív ellenfél, óvatosnak kell lennem” – nyilatkozta a Hamburgban készülő cséphadaró.

A 26 győzelmet számláló veretlen costa ricai Drumond sem tétlenkedik, hisz kiütést ígér soros ellenfelének.

„Ki akar ütni? Ez valami vicc" – reagált ellenfele felvetésére az üzbég – "Senki sem tud kiütni. Bocs Carl, ez a harc most nagy meglepetés lesz neked.”

A „Fehér Tyson” becenévre hallgató amatőr világbajnok a februári összecsapást csak egy kisebb akadálynak tekinti, már a Nyikolaj Valujev elleni visszavágóra és az ex-Universumos Klicsko-fivérek elleni ütközetekre készül.

„Megmutatom, ki az igazi bajnok, azzal, hogy másodszor is legyőzöm Valujevet. Utána Klicskóékat akarom. Tisztelem, amit elértek nehézsúlyban, de ismerem őket nagyon jól és jobb vagyok náluk. 2009 az én évem lesz”- festette fel idei terveit Erdei Zsolt és Balzsay Károly klubtársa.

Az orosz óriást Valujevet már 2007-ben egyszer pontozással legyőzte, ám a hőn áhított visszavágó tavaly Csagajev sérülése miatt elmaradt.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu