Angliának még várnia kell Overdose-ra

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 10. 14:22
Két párizsi és egy müncheni versenyben gondolkodik Mikóczy Zoltán csodaló-tulajdonos - írja a pannoniaoverdose.hu. Overdose behozta kondícióbeli lemaradását, tíz nap múlva lehet pontosabbat mondani arról, hogy alakul nyári versenyprogramja.


"A legközelebbi a június 25-i 1000 méteres Listed kategóriás Prix de Hampton, a Maisons-Laffitte-i pályán, Párizs mellett. Azonban lehet, hogy egy gyengébb versenyt keresünk neki, ahol a lovat kipróbálhatjuk, mert a veretlensége megőrzése is óriási felelősséget ró a csapatra. Ha vállalhatónak tűnik a verseny, akkor június 20-án utazunk el Alagról, aznap este megszállunk Baden-Badenben, Németországban, és 21-én érkezünk Chantilly-ba. Ott lenne Overdose elszállásolva, és az is lehet, hogy egy hónapot maradnánk Franciaországban, mert ezt a versenyt a szintén Maisons-Laffite-ban, július 17-én megrendezendő 1200 méteres Group III-as Prix de Ris-Orangis követheti."

Számításba jöhet még egy müncheni verseny is, az viszont nem valószínű, hogy Angliában, az ascoti versennyel egyenértékű July Cupon is letehetné a névjegyét Dózi.

"Az elméleti lehetősége még megvan a July Cup-on történő indulásnak, amit július 9-én futnak Newmarketben, de csak abban az esetben kerülhet képbe ez a verseny, ha június 25-én olyan extraklasszis formát mutat, ami predesztinálja erre az ascotival egyenértékű versenyre. Ennél sokkal valószínűbb, hogy ahogy Ascot, úgy a July Cup is kimarad az idei naptárából, és az őszi Group I-es versenyekre lehet a lovat lépésről-lépésre felhozni, hogy akkor már a világ legjobbjaival futhasson."

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu