Ritka: a riválistól igazolna a Pool!

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 21. 10:58
Az ősi rivális Everton egyik legjobbjára vetette ki hálóját a Liverpool. A Vörösök szívesen látnák soraikban a dél-afrikai válogatott középpályását, Steven Pienaart. A 28 éves futballista szerződése ugyan még nem jár le jelenlegi klubjával, ám az éppen tulajdonost kereső Pool számára ez sem jelenthet akadályt.


A jókora adóssággal küszködő ötszörös BEK/Bajnokok Ligája-győztes Liverpoollal kapcsolatban naponta jelennek meg hírek esetleges új igazolásokról (igaz, távozókról is). Kérdés, ha mindez igaz, miből állják majd a szerződtetéseket... Az amerikai tulajdonosok távoznak, jelenleg új befektetőt keresnek. Kétséges, lesz-e fedezet sztárigazolásokra.

Talán még ebbe a kategóriába sorolhatjuk Steve Pienaart. Tízmillió fontos vételára mindenesetre borsosnak tűnik. Igaz, idei formája kifejezetten jó (29 mérkőzés, 4 gól), és az Everton egyik legjobbjaként tündökölt  szezonban. Itt a hangsúly: Everton.

Ritka ugyanis, hogy a Liverpool a legfőbb riválistól, a város másik felén található stolverkosoktól igazolna. Utoljára az angol válogatott Nick Barmby került hasonló szituációba. 

Pienaar szerződése nem jár le a nyáron, fizetése pedig 50 ezer font hetente, ám a világbajnokságra készülő dél-afrikai válogatott középpályás szeretne feljebb lépni a bérezési listán...

Ivan Modia, a futballista ügynöke a Daily Mailnek elmondta, ügyfele jövője még a vb-t megelőzően eldől. Most már a két klubbon a sor.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu